stop hurting yourself. fuck him. you will survive.

Bilder snodda från Anna

  1. precis. när man hamnar i en känslo-gungbräda, dvs den ena är ledsen, den andra glad eller v.v. är det dags att inse att vissa personer är destruktiva för en själv. man har sitt eget liv- ett enda liv- en begränsad tid. ingenting annat spelar roll just nu. (och en annan insikt är att en viss kategori personer trampar runt i sin egen narcissism hela livet ut och kommer aldrig anstränga sig lika mycket som man själv gör. and they are shit.)

    1. Svar till Frida:
      precis samma fråga håller mig sömnlös. Men jag tror att man känner de, en dag har man fått nog, en dag är de inte värt de, dom bra stunderna väger inte upp de dåliga. Man kommer på hur mycket man saknar den man var innan när man hade självrespekt och inte lät någon trampa på en, men man måste vara stark och för de mesta tror jag att de är de som saknas, styrkan och att man vet att de kommer bli bra, jag kommer må bra utan honom….

  2. Hej Michaela! När kommer bilderna från Lund? Jag är så nyfiken på vilka ställen du var på och vilka du umgicks med 🙂 Kram och tack för en bra blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi