lee-detector.

Hahaha vi testade på denna lögnmaskin hos Lee häromveckan, sjukt kul.

  1. hej, jag skulle vilja starta en blogg här på devote.se så skulle jag kolla lite namn och såg att gabriella.devote.se inte är aktiv längre, så ville jag ha det namnet men det står att den redan finns?

  2. Hej!
    Kan inte du skriva lite om när du var i Argentina och hur det kändes att sitta iden voltande bilen?
    Hoppas du haft en fantastisk helg!

  3. åh, michaela, vilken fin fjortisblogg du har fått! Otroligt spännande att se dig gå tillbaka istället för att utvecklas!

    Otroligt kul att läsa alla fjortisars kommentarer på ditt fält. Eller inte. Nu lämnar även jag stället, precis som många andra som trodde på dig och p åatt du inte var som alla andra. Men du är precis likadan, en liten fjortis som tar tag i första bästa möjlighet istället för att tro på sitt eget och köra sitt eget race.

    1. Svar till ina:
      Jag tror inte att vissa förstår att michaela är singel nu och lever ett crazy liv blandat med sin karriär. Hon är ung, bara i i tjugoårsåldern så det är inget konstigt med att göra sådana saker. Hon har inte gått tillbaka i utvecklingen hon är chefredaktör som sagt och verkar vilja leva sitt liv bara.

  4. Ina: Kände du att du fick ut någonting av att skriva den där kommentaren? Det Michaela gör mer eller mindre varje dag genom sin blogg är att sprida glädje och positiv energi. Om det inte passar just dig så kan du såklart sluta följa hennes blogg och hålla dina spydiga tankar för dig själv. Sen förstår jag inte hur du kan få att bli chefredaktör till ett steg neråt i karriären? Vad jobbar själv med förresten?

  5. Hej! jag vet att detta inte har något med inlägget att göra, men jag brukar läsa din blogg och tycker att du ofta säger så kloka saker… det jag ville säga är att jag för några dagar sedan blev totalt dumpad från tomma intet av en kille. allt har varit precis som vanligt men han fick för sig att det inte fungerar längre.

    vet verkligen inte vad i helvete jag ska ta mig till för det gör så jävla ont, är helt paralyserad. känslan av att man vill att det är över är liksom inte ömsesidig.. är verkligen tacksam för svar

    älskar din blogg ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi