getting kicked out from a club for playing to loud.

Alltså denna helg? Har ägt.

Ingrosso i fredags ägde. En kompis hade bord precis vid scenen vilket såklart resulterade i perfekt spot för att stå och dräggla över mannen i dj-båset. I lördags käkade vi brunch på Mornington. Sen roadtripade vi till Örebronx! Och FY FAN vilken kväll!!! Slutade med att jag hängde i taket ovanför dj-båset. Så detta: TACK till er, mina bloggys, för att ni är de skönaste och finaste jävla människorna i världen. Bara det att komma till en stad man inte känner någon och ändå känna sig totalt välkommen thanks 2 u? 

Så jävla fina är ni.

Bilder: Dasha, Petra, Stureplan

  1. Tack för riktigt bra musik i lördags, bättre än vanligt på satin 😀 Har ett minne av att jag och min vän bea hälsade på dig utanför strax efter 02 men kvällen var minst sagt blöt så minnet sviker lite! haha, Sjukt bra kväll i alla fall, tack ♥

  2. kan du inte ta lite egna bilder och blogga lite oftare? Man har liksom redan sett och läst allt i andra bloggar när du väl skriver :/;(

  3. Hej Michaela! Har en fråga om den fina fina fina klänningen du har på dig på bilderna, var kommer den ifrån? puss

  4. Hej Micha!! Åker till Italien snart och eftersom du har en sjukt snygg stil hade det varit supersnällt om du velat lägga ut lite outfits man kan packa ner i väskn!! kommer vara ca 20 grader. Hade blivit superglad! slut på ideér. Ha det bra:)

  5. Asså Michaela, du ser så himla fin och fräsch ut! Din hy och hela du strålar verkligen! Puss på dig! Gabriella

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi