tacksam.

Jag vet inte vad jag ska säga. Den krassliga uppdateringen har en sådan självklar förklaring. Jag har inte utnyttjat livet såhär mycket på flera år. Jag har inte jobbat så mycket, umgåtts så mycket, gjort så mycket. Varje dag är händelserik även om vissa dagar är roligare än andra. Framför allt så är livet spännande. Det är nervkittlande. Ibland känns allt så mycket i kroppen och det är svårt att förklara exakt vad det är. Det är inte smärta, det är inte lycka. Det bara är där, starkare än någonsin. Jag har lärt mig att uppskatta människors vänliga gester och vackra sidor mer än förut. När någon är snäll mot mig så stannar jag upp och låter den känslan fylla hela kroppen. Uppskattningen i att ha människor runt omkring som är så snälla mot en. Det är som att plötsligt se klart vad det är man faktiskt har i sitt liv. 

Jag antar att jag är tacksam. Så väldigt tacksam över det jag har. Och att jag för första gången på länge ser klart.

Hur mår ni? Förlåt om jag inte svarar på alla era mejl eller kommentarer, men jag försöker. Och ni ska veta att jag läser allt, och ibland med tårar i ögonen bakom datorskärmen på jobbet. Ni äger, kom ihåg det.

  1. Åh vad avundsjuk jag är på dig! Jag minns den där känslan. Men du om någon är värd den!

    Med mig är det väl helt okej. Hjärtat värker men det har det gjort i snart två veckor så man vänjer väl sig. Kom nyss hem från en promenad på en timme, skönt att rensa hjärnan ibland. Hjärtesorg är inte att leka med..
    Men det är skönt att läsa dina texter och skönt att känna igen sig.

    Tack för att du är du!
    KRAM!

  2. Såg precis på 3:an att glamourama börjar igen den 4:april som jag har längtat!!! 🙂 älskar din blogg och det du skriver om! massa kramar 🙂

  3. Hej! Jag har nyligen börjat läsa din blogg och nu gör jag det nästan varje dag. Den berör, du berör. Tack för att du skriver så öppet och ärligt och fint.

  4. för det första:
    Gud vad underbar du är!
    Älskar alla dina blogginlägg, för du skriver så vackert.
    och för det andra: Även om jag inte är den lyckligaste för tillfället blir jag så glad över att du förklarar hur mycket du uppskattar komplimanger och lever livet.
    Låter klyschigt men det är verkligen så. Blir glad av att läsa det du skriver och det bubblar inom mig av längtan till att känna som du gör.
    Alltså är jag glad över att du är lycklig! Verkligen!

  5. jag älskade att läsa din blogg på stureplan. här ser det så himla tråkigt ut så jag orkar tyvärr inte. dina texter passar verkligen inte i times. och så är det för litet. tycker du ska ha det som på stureplan! puss

  6. Hej vi är två tjejer som gör ett projektarbete om trender och vi skulle vara väldigt tacksamma om du ville svara på några frågor.

    1. Vad anser du är en trend?
    2. Vad eller vem sätter en trend?
    3. Följer du trender?
    4. Ditt bästa modetips?

    Tack på förhand/ Linnea & Amanda

  7. Härligt att läsa! Det är så otoligt häftigt hur man kan kan påverka sina känslor och vilka känslor man väljer att ta in. ♥Kärlek och godhet föder kärlek och godhet!♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi