Dagens

Tröja från H&M, byxor och skor från Acne

Klär mig bekvämt idag eftersom jag ska klä mig för fest ikväll! Just nu: pumpar Kanye West på kontoret och fick precis två helt sinnessjukt bra nyheter levererade. Livet!

P.s Jag vill även passa på att reda ut missförståndet i första avsnittet av Glamourama där jag säger att jag absolut inte vill bli stylad som systrarna Fahrman. De som klipper ihop programmet har jävlats lite med mig och klippt ihop det fel, det jag säger är att jag inte skulle vilja bli stylad som de blev på senaste Veckorevyn-plåtningen. Jag tycker att både Sofi och Frida klär sig fantastiskt!!!

  1. Hej!

    Varför pratar du och dina kompisar bebisspråk när ni hälsar på varandra i den serien du är med i?

  2. Fan då,jag och mina polare satt o diskutera hur skönt sagt det var av dig!
    SYND att det inte var sanna ord då! 😉
    Puss!

  3. Moget att du känner för att skriva och förklara ”reda ut missförståndet” om något så banalt. När du inte ens kan utala dig om det du skrev i ett tidigare inlägg om N-ordet. Så osmakligt, äckligt och respektlöst! Trodde verkligen mer om dig!

  4. Hej! Kan du berätta vilka behandlingar du gör på salong, och vart och hos vem? Skulle vara jättekul att veta 🙂
    Kram

  5. HAHA, jag tycker du är as soft i programmet.. Ni har typ det livet alla ”mode bloggare” önskar sig tror jag! Och bebis språk är den nya vuxenspråket you know! 😉

    Ha det gött snygging!

    Juust ja, är det nån speciell tid glamourama kommer upp på webben?

  6. Du är fanimej den snyggaste tjejen!! Du är min största förebild! kan inte du lägga upp lite tips på hur man kommer in i tidningsvärlden? typ praktikplats och liknande. Inte precis så att dem jobben står på platsbanken:)

    puss på dig

  7. Hej michaela . skulle du kunna visa hur du gör när du sätter upp håret och sånt ? har låtit min page växa ut mennu står jag och vaggar, vet inte om jag ska klippa av det igen eller sätta i extensions. Hade varit bra med lite tips på hur du fixar håret och även din snygga sotning på ögonen !:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi