gynning/hair.

Älskar Gynnings frisyr här. Vill ha exakt likadan!!

  1. ta dig gärna en titt in på min blogg och kommentera det senaste inlägget.

    anmäla dig gärna också till Veckans blogg tävling, desto fler som är desto fler vinner!
    kram!

  2. Hej Mickis, jag behöver verkligen hjälp.
    Det är så att igår natt fick jag reda på av min pojkvän att han blivit kysst av en annan tjej på fyllan, jag förlät honom och vi gick vidare och det kändes ändå som vanligt när vi var under dagen.
    Sen ringde jag på kvällen och berättade han för mig att han alltid sagt till sig själv att om han var otrogen mot den han var tillsammans med så skulle han göra slut, så jag frågade honom om han tänkte göra det och jag vet inte riktigt vad jag fick för svar men jag tror att det först var ett nej och sen ett tror inte det. Sen sa jag att jag ju hade förlåtit honom och då svarade han att han måste kunna förlåta sig själv också.

    Den här killen älskar jag mest av allt på hela jorden och jag vet inte vad jag ska göra om han gör slut med mig, det kommer inte bli samma värld för han finns över allt i mitt liv och är den jag vill se i min framtid ett tag framöver och jag har vart sömnlös hela natten och hjärtat bara värker. Jag är verkligen jätte rädd.

    Vad ska jag ta mig till om det är så att han gör slut? Vi umgås ju i samma kretsar, kommer att gå på samma gymnasium och så och det kommer vara så jobbigt att se honom eller ens höra hans namn nämnas.

    1. Svar till Ellen:
      Du måste försöka se i framtiden. När man är ung tror man så mycket på ”här och nu”. Om 30 år kommer han bara att vara ett svagt minne och du är gift med mannen i ditt liv och såå tacksam för att du hittade den rätta för dig och du kommer tycka att det var märkligt att man kunde gråta över någon som inte alls är lika underbart perfekt som din nuvarande man.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi