SAVE THE WORLD

Jag dör för den här videon. Ryser i hela kroppen när jag tittar på den utan att riktigt kunna definiera känslan. Väldigt stark bild och vackraste musikvideon sen Runaway.

  1. Såg den igår och jag blev så rörd! Har nog aldrig sett en så häftig musikvideo förut. Vilken idé (: kramade om hunden min så fort jag sett färdigt den, det är så otroligt häftigt vilka djur dom är med deras flockinstinkt, intelligens och kärlek.
    Tänk om alla människor insåg hur viktigt det är med djur här i världen, hur viktigt det är att visa dom samma respekt som dom visar oss. Att folk ens kan gro en sådan ondska mot djur bara för att dom inser vilken makt vi människor egentligen har.
    Nu kan ju jag sitta här och skriva rad efter rad om hur ont det gör i hjärtat när tankarna av ilska drar en till den djurmisshandel som pågår överallt i världen.
    Så, jag avslutar med att många borde se den här videon och inse hur fint det är att få vara älskad av ett så rent hjärta och ärligt sinne som hos ett djur (:

    1. Svar till Josefine:
      Åh samma här 🙂 lyfte upp min vovse i famnen nu, hon somna när jag sitter här med laptopen…hundar är verkligen underbara

  2. Michaela! Jag har tittat igenom din blogg i en timme och kan inte hitta det inlägget där du visar ditt fina enkla silverhalsband. Skulle du vilja påminna mig vart det är köpt?
    Anna.

    1. Svar till Anna:
      Haha en timme! Det är ju bara ett par sidor bort. Hon hade det i Cannes.

      1. Svar till AB:
        Det står visserligen ”Wardrobe” och jag har letat men jag kan inte hitta var detta märke finns.. Minns att det var en inlägg förut som länkade till hemsidan där det kunde köpas!

  3. Jag har en hund som heter Heidi. I hennes värld finns inget ”mellan raderna” eller baktankar. Bara total tilltro till mig. Är jag ledsen så vet hon det, är jag glad så vet hon det. Utan att vi talar samma språk så förstår hon mig bättre än någon annan. Och jag vet att hon skulle slåss för mig om det så vore med livet som insats. Utan att nånsin begära något tillbaka. Det är häftigt. Hon förtjänar all respekt!

  4. Har nog aldrig tidigare vart med om en så djup person som dig. Dina texter är underbara och du verkar vara en person med ett hjärta av guld. Sättet du observerar världen på och tar vara på varenda liten sekund är så otroligt unik. Jag önskar att jag kunde se på saker som du och inte ta allt för givet. Du är helt klart en fantastisk förebild och någon dag ska jag se världen genom dina ögon.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi