Weekend

 

 

 

 

 

I fredags kom Daniela förbi mig. Vi drack vin och hade en äkta kompisdejt. Sen åkte hon på Knife Party och jag drog till Ambassadeur för att fira av Dashas sista helg. Det hela slutade med att jag gick till White med Tiesto och kort därefter kom Daniela med Knife Party, det blev en fest som hette duga sista timmarna av kvällen. Dansade mig svettig (som vanligt).

I lördags träffade jag Pascal för morgonkaffe och catch up. Tycker mycket om honom. Sen promenerade jag, Petra och Dasha till Griffins för att prova deras brunch! Killarna kom och sedan utspelades det ett fyra timmar långt brunchhäng (bilder ovan). Vi åt bl.a. deras råbiff, korv med bröd, rocky roads, marängsviss och drack x antal Bloody’s, de var riktigt fina där, tips! Be om den med kalvfond. Jag kan tyvärr inte uttala mig om deras meny än utan måste nog gå dit igen och prova mig igenom kvällsmenyn innan jag ger ett betyg. Dock stort plus för trevligaste personalen. Sen blev det iaf mellanfest hos mig som var sinnessjukt trevlig och så åkte vi till Söder för att fira Honestys 3-års jubileum! Walter har gjort ett mycket bra jobb måste jag säga.

I söndags träffade jag och Petra upp min älskade mamma. Vi åt magiska köttbullar till lunch, shoppade (har brytit mitt shoppingstopp FAN) och fikade. Sen mötte jag upp Andreas och Marith, vi lagade middag hemma hos mig och skrek ikapp till Big Brother.

Vilken helg va.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi