Swiss Lashes

För sex veckor sedan började jag ju med ögonfransserumet Swiss Lashes. Enligt företagen ska det ta mellan fyra till sex veckor innan man ser resultat, men de jag känner som använt olika ögonfransförlängningar brukar säga att man måste ha tålamod i mellan åtta till tolv veckor för att se tydliga resultat.

Jag har som sagt använt min i sex veckor och det var först efter fyra veckor som jag började se skillnad! Jag tänkte först recensera den efter fyra veckor och meddela att jag inte såg något resultat, men lite tålamod gav med sig och nu börjar det faktiskt hända något. Jag kommer att fortsätta i fyra till sex veckor till och se hur långa de kan bli. Jag har tjejkompisar som fått helt galet långa ögonfransar av det här!

Tyvärr kan jag inte redovisa en bild efter så här kort tid eftersom det inte direkt syns på bild (ett par millimeter än så länge). Om det blir tydligare framöver kommer jag däremot att lägga upp en bild och visa.

Swiss Clinic bjuder även mina läsare på 200 kronor rabatt för de som vill testa! Ett julklappstips kanske? Ange rabattkoden ”Forni200” i kassan bara. Ni hittar produkten här.

Devote har ett samarbete med Swiss Clinic och det är därför jag har fått möjlighet att testa produkten och ge er rabatt. Dock är kommentarerna i inlägget helt mina egna och sanna erfarenheter kring produkten.

 

Jag skulle aldrig tipsa om en produkt i min blogg som jag inte stod bakom och det hoppas jag att ni vet om. Ibland förekommer samarbeten eftersom Devote gör mycket kampanjer med diverse företag, men aldrig lyfter jag fram en produkt som jag inte har testat och tycker om privat. Jag har inte fått några kommentarer kring detta men tycker ändå att det är viktigt att lyfta fram så att ni vet!

  1. Snälla snälla du!
    Ja missade att du gav oss 20% rabatt på Bangerhead förra veckan och skulle bli så himla glad om du hade möjlighet att göra det igen!
    Tänkte beställa hem en massa julklappar därifrån, har nu en order jag tänkte lägga som är uppe i över 3000 kr så det skulle verkligen uppskattas med en rabattkod då plånboken inte är lika snäll som man önskar.
    Kram på dig!

  2. Det har visat sig att ögonfransserum är skadligt för ögonen, jag hoppas att du inte har nmissat det.

  3. Jag har också testat Swiss Lash och upplevde det precis som du Michaela! Till en början höll jag på att ge upp för att jag inte märkte något resultat, men nu efter 6 veckor har dom verkligen växt! Testade deras Swiss Brows till mina ögonbryn också vilket jag också märkte resultat på efter ca 3 veckor!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi