Den bästa stunden på dagen

God morgon loves!

Åh vilken morgon. Ensam på kontoret, Carla Bruni ur högtalarna, massor att göra och dagens första (dock kalla) kopp kaffe bredvid. Jag ÄLSKAR att jobba när alla andra är lediga. Effektiviteten i dessa dagar är svårslagna. Mmm vad jag bara ska mysa här hela dagen och pricka av massa saker på att göra-listan.

Jobbar ni eller är ni lediga? Ni som är lediga idag… vad ska ni hitta på? Puss!

  1. Jag håller helt med! Jobbar också i mellandagarna och shit va jag ska jobba undan nu. Ha en underbar dag! Jag gillar verkligen din blogg 🙂

  2. Jag är LEDIG! Och min lediga dag har började alldeles perfekt med god frukost, bus i snön med hästarna, sen lunch och nu planerar jag att kika på en film, dricka kaffe och äta julchoklad. Sen ska jag fara på en lååång löprunda innan jag duschar och fixar mig för kvällen. För mina vänner har planerat en överraskningskväll för mig eftersom jag fyllde år strax innan julen.
    Idag är jag bara harmonisk och njuter av livet.
    Hoppas att du har en fin dag!

  3. hej! Du är så himla fin….. Jag har en tävling igång och det skulle göra mig super super glad om du var med, så kika gärna in. det skulle betyda mycket! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi