En julhelg i bilder

I fredags åt jag middag på Nobis med ett gäng nya bekanskaper, men det glömde jag fotografera för det var så satans trevligt. Nobis har en italiensk restaurang på nedervåningen som bjuder på klassiska italienska rätter. Jag åt charkisar först och sen vitello tonato som var helt ok men ingenting i jämförelse med när vi äter det i Italien.

På lördagsmorgonen gick jag upp till Dasha för att äta frukost med henne och hennes mamma. Julfrukost! Som blev lunch och film också. Älskar Dasha.

På kvällen städade och rensade jag, sedan kollade jag på Grinchen som jag tycker är absolut förtjusande.

Söndagen bjöd på sovmorgon följt av eftermiddagsfika med CillaDa Matteo som öppnat i Grandpas butik på Fridhemsplan. Sen slog vi in massa paket!

På kvällen åt jag skaldjur med min familj och drack bubbel. Allt jag älskar finns på detta bord: löjrom, färska räkor, champagne och hummer.

På julaftonsmorgonen fick jag som bekant denna bok. Läste de första 50 sidorna men sen tvingade jag mig själv att inte fortsätta eftersom jag är mitt uppe i en annan bok och hatar att läsa två samtidigt.

Sen var det dags att göra i ordning sig och välkomna gästerna! Vi firade jul hos mina föräldrar i år.

Här är jag och mina kusiner. Varför är jag så liten?!

<3

En liten tomte

Paket paket paket

Jag fick som vanligt så himla fina grejer. Som ni vet önskar jag mig ju bara saker till hemmet varje födelsedag och julafton eftersom det är saker man vill ha men kanske inte alltid prioriterar att lägga pengar på. I år fick jag bland annat köksknivar, stekpanna, kastrull, knivställ, handdukar till badrummet från Missoni, en stor skärbråda i trä etc. Mina kusiner tycker alltid att jag får tråkigaste julklapparna hehe.

På juldagskvällen gick vi som bekant ut en sväng och lyckades kamma hem en av årets bästa utekvällar.

Jag ber om ursäkt om jag ser något svettig ut, hade nämligen dansat i två timmar i sträck.

På annandag jul, det vill säga igår, städade jag hela lägenheten efter middagen kvällen innan samt vädrade och körde en dusch extra allt för att göra även mig själv lika ren som mitt hem. Sen kom mina föräldrar och hämtade mig så åkte vi till Bistro Rigoletto för att äta middag.

Jag måste säga att det är ett perfekt ställe att gå till innan man ska gå på bio om man inte vill äta snabbmat utan bra käk som inte kräver en tvåtimmars-sittning. Jag åt deras grillade kalvschnitzel med ruccula, parmesan och citron. Vet inte om det var för att jag var så bakfull men den var riktigt, riktigt god.

Sen gick vi och såg Mammas Pojkar. Ärligt talat är det inte en film jag rekommenderar vidare till er.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi