Nu ska julen ut, ut, ut

Jag läste hos Amanda att hon är precis som jag när det gäller julen. Älskar att inte vara ensam om detta! Hur man pyntar och har sig hela december och allt ska vara mysigt och hemtrevligt. Sen kommer juldagen och allt ryker utan barmhärtighet. Då vill jag som tidigare nämnt bara rensa ut och städa undan. Vinter och det gångna året städas bort och istället välkomnar hemmet det nya året, fyllt av allt det har att erbjuda. Jag älskar att vid årsskiftet ha massa öppna ytor och plats där jag kan släppa in det nya och fräscha. Vårdofterna som ibland dyker upp redan i mars och känslan av att nu vänder det, nu försvinner det mörka. Ljuset är nära. Sen kommer nästa vinter och då gör man om samma procedur igen!

  1. Hade precis lyssnat klart på Hanna och Amandas pod när jag läste det här inlägget. När ska egentligen du spela in en pod Michaela? Skulle älska att lyssna på dina tankar om kärlek och känslor på kvällen innan jag ska sova, att somna lite lyckligare, precis som när jag läser någon av dina texter. Tror inte att jag är ensam om att önska det! En nyårspresent till dina bloggläsare kanske? Kram

  2. God fortsättning.

    Jag håller helt och hållet med. Idag har jag tom köpt tulpaner. Nu ska julen ut och jag vill ha det krispigt och fräscht.

    Kram! Emma

  3. Är också sån. Längtar jättemycket till våren, till alla fina pastellfärger och krispiga tulpaner! ååh bara jag tänker på det blir jag glad.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi