Bye bye weekend

Så var denna underbara vecka över. Imorgon kommer bilder från helgen och så vår ljuvliga middag på Vassa i torsdags. Annars mycket bra vecka som har bjudit på mycket roligt. Jag känner mig dessutom helt redo för veckan som kommer och även fast jag har en del mindre roliga grejer att ta tag i så är det rätt lugnt.

Jag promenerade hem ikväll från en middag med några vänner och det slog mig att den här bra fasen som jag varit inne i har hållit i sig ganska länge nu… sen i maj förra året rättare sagt. Nio månader nu, det är inte dåligt. Visst har det hänt en del saker som gjort mig ledsen eller varit jobbiga men inte så att de har fått ta över lyckan helt. Tack livet, för att du har varit så snäll mot mig under de här månaderna. Jag hoppas att det får fortsätta ett tag till.

Okej, dags att duna in. Imorgon ska jag skriva massa blogginlägg, ha redaktionsmöte, planera avsnitt för podcasten, betala räkningar *sämst*, jobba jobba jobba, tvätta och sen gulla med min älskade Petra som jag inte har fått kramas med senaste helgerna eftersom hon varit iväg med Melodifestivalen. Är det inte helt galet att man saknar någon om man inte hunnit ses på en halv vecka? Bra, betyder att man hittat rätt bästis i alla fall.

Sov gott mina älsklingar

  1. ville bara säga att jag precis har lyssnat på din och Dashas första pod – ÄLSKADE den! sååå härliga är ni! lyssnar på den andra nu =) så himla mysigt att det känns som om man känner dig Michaela. och du skriver så fint, gud vad jag tycker om dig!!! Du är en sådan person som man vill ha som vän, åh

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi