Bebis-häng, en dag på landet och soliga söndagar

Jag tog helg i fredags eftermiddag och åkte direkt hem till Agnes för att fika. Dock hann jag knappt komma in innan denna snygga man kom och levererade ett bud med vinglas från Ittala till mig! Se där, vilken bra start på helgen man fick.

Jag gullade med Hampus, som är så fin att jag smäller av. Den här bilden tog Cilla på oss.

<3

Sen gick jag och Cilla ner till mig för att dricka rödvin och äta thai. Snackade brutalt mycket skit och sen gick vi upp till Dasha på en drink, men då glömde jag bort att dokumentera.

I lördags morse kom brorsan och hämta mig, det var vårsol och jag kunde ha solglasögon för första gången på länge (!!!).

Lillskrutten

Vi åkte ju ut till landet för att fira min morfars födelsedag.

Mormor hade lagat mat som Timmy kunde äta trots sin käke – köttfärslimpa med potatismos.

Helvete vad gott det var.

Efter att ha ätit tårta, sovit en timme, myst med min släkt osv. så fick jag skjuts in till stan igen och direkt hem till Carro för en middag med henne och Malin. Vi åt torsk och snackade skit men innan tio var jag så pass trött att jag tog en taxi hem för att lägga mig.

När jag vaknade upp i söndags morse kändes det nästan som vår. Jag åt frukost i sängen och läste morgontidningen.

Efter en promenad träffade jag upp Johan, Kalle, Lin och Carro på Museet för en lunch.

Jag åt en toast skagen och drack ett glas rött. Det hela slutade med att några fler vänner anslöt och vi satt kvar hela eftermiddagen… så som en söndag ska vara.

Sen gick vi hem till Per för att titta på naturprogram och äta middag. Är det inte helt sjukt hur tacos kan vara så gott?

Och såhär ser jag ut idag! Måndag. Känns bra, tog en promenad i solen under lunchen och köpte chokladpraliner, inte så tung dag med andra ord.

Puss!

  1. Hej, jag ville bara berätta vad min dröm blivit. Efter att ha läst igenom alla dina inlägg om kärlek både här och på din gamla blogg och gråtit oavbrutet i två timmar av igenkänning men även av väldigt mycket rädsla för vad som ska hända. Men sen började fundera över varför jag grät så mycket och varför det gjorde så ont. Och då insåg jag att det är för sättet du skriver på. Du skriver så att du framkallar känslor och får det att gå rakt in i den del av mitt hjärta som fortfarande är helt. Och därför vill jag bli som dig. Eller inte som dig för det går inte, jag skulle bara bli en sämre version, men jag hoppas att jag någon dag kommer kunna beröra på det sättet du gör, på det sättet som gör att man förstår vad det är man måste göra för att något inte ska hända. Men samtidigt när det är nog också. Du har fått mig att tänka till på riktigt hur en relation ska vara. Du har berört mig iaf och jag önskar att jag hade din gåva, för det har du, eller talang kanske det heter. Du är fantastiskt i alla fall. Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi