sommarfest.

I måndags var det dags för sommarfest med Stampen Lifestyle Media, koncernen vi ägs av. Vi började med en drink på Diplomat följt av en till drink på Josefinas och slutligen kom en båt och plockade upp oss på Djurgården!

Hur mycket gillar man inte Anna på den här bilden för övrigt?

Jag och Elin

Patrik

Gröna Lund

Elin som är moderedaktör hos oss, Emelie som har hand om supportavdelningen, Frida som jobbar på Rodeo och så lilla jag!

Båten tog oss till Fjäderholmarna, där jag var förra lördagen ju!

Oscar som är AD hos oss

Massa kollegor

Vi hade abonnerat en av restaurangerna på ön. Åt typisk svensk sommarmat, snackade massa skit och drack snaps. Bra sommarfest!

Vid midnatt tog vi båten hem och när de andra gick vidare hoppade jag ner i en varm säng istället.

  1. Hejsan!
    Jag älskar era podcasts! Och jag har ett förslag på ett ämne jag väldigt gärna skulle vilja att ni tar upp och det är att ”förlora oskulden”. Jag är snart en 17 årig tjej som inte haft sin första pojkvän eller sin första kyss och har inte förlorat oskulden än, och när jag pratar med kompisar som förlorat oskulden för längesedan så hör man vissa som säger ”det gjorde jätteont”,”det kändes knappt”,”jag var jättenervös”,”jag var stencool”,”det var jättepinsamt efter”,”det var mysigt”,”det var vidrigt”.
    Jag skulle gärna vilja höra just ämnet ”förlora oskulden” från eran synvinkel. Ni har ändå levt längre än mig och upplevt mer och jag är faktiskt lite rädd att just förlora oskulden. Och när man pratar om det eller tänker på det så kommer det upp många frågor som ”gör det jätteont eller inte?”, ”kommer det vara jobbigt pinsamt efteråt?”, ”vad gör man precis efter, vad ska man säga? Du var bra, eller vad säger man?”, ”vad tänker killen under hela processen?”, ”do’s and dont’s”, har så mångs frågor och är nyfiken, snälla hjälp!

    Skulle bli så glad om ni kunde ta upp ämnet ”förlora oskulden” och typ gå till botten med det!

    Tack på förhand!

    MVH
    Izabell 🙂

  2. Hej!

    Varifrån kommer den vita klänningen som du hade på dig här om dagen på ett frukostmöte?!

    Kram

  3. Anna ser ut som den lilla pojken Stark i Game of Thrones. Inget illa menat alltså, hon är hur söt som helst!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi