Yogadag



Vilken fantastisk morgon! Nu sitter jag i bilen med Carro på väg ut till Saltis. Det vankas yogadag! Gud så härligt det ska bli. Puss då!

  1. Hej! Visste inte riktigt vart och hur jag skulle skriva det här, men hoppas att du läser det iallafall. Jag vill önska ett ämne till ett avsnitt av er podcast: att älska vem man vill.
    Ett ämne som är så uppenbart för vissa och inte alls för andra, men ack så viktigt för oss alla.
    Skulle bli sjukt tacksam om ni tog upp detta! Kram!

  2. Michaela! När man blivit dumpad, brutalt sårad och förstörd. När man mår så dåligt att man inte kan känna riktig glädje i nånting längre, när man inte kan le med hjärtat, när man inte kan skratta med det ärliga skrattet. Jag känner mig vilsen, i mig själv och i alla människor runt omkring mig. Hur kommer man över någon? Hur hittar man sig själv när man hamnat i ett långt svart hål utan något vägledande ljus? När tar tårarna och oron inför framtiden slut?

  3. Vill bara säga att ja älskar era poddar. Känner igen mig så mycket i det ni säger, och det hjälper verkligen att lyssna när man känner sig nere.

  4. Känner du för att läsa en FÖR öppen blogg så är du min du ska spana in.
    Jag öppnar upp mig för allmänheten och döljer inga hemligheter. Massa kärlek /M
    PS, missa inte café bärs ikväll där jag är statist!

  5. Vill verkligen inte klaga, men bilderna kanske är liiite för stora ändå? Typ två storlekar mindre skulle verkligen inte skada. Typ 600 px. Blir mer läsvänligt då, tror jag. I alla fall för mig som kör med Chrome. Du är bäst hur som haver. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi