Ni.








Jag vill bara säga tack. Tack tack tack. Till alla er som läser det jag skriver och sedan finns där tillbaka. Som ger feedback, som citerar, som berömmer eller kritiserar. Jag älskar er verkligen. Varje gång någon lägger upp en text jag har skrivit eller ett citat av mig blir jag så otroligt varm i kroppen. Ni alltså.

NI.

<3

  1. Åh vad bra att du bloggade om boken igen! Jag köpte den direkt när den kom ut (om att älska alltså) och åååååååh vad den var bra. Har tänkt att jag skulle skriva det till dig, men kom aldrig riktigt till skott, förrän nu. Jag läste och läste och läste, och till slut upptäckte jag att boken nästan var slut, och då blev jag så ledsen att jag läste om de första texterna, vääldigt sakta och sedan läste jag de allra sista så oerhört sakta för att jag aldrig ville att boken skulle ta slut. En av de absolut finaste böckerna jag läst, så otroligt bra! Tack för att du skrev den, kände igen mig i nästan varje text, nästan varje känsla och det var så skönt att du satte ord på så många känslor och tankar jag själv haft. Tack så hemskt mycket för den bästa boken jag läst!

  2. Vill bara tacka dig michaela för att du är en grym inspiration. För att du visar att man inte behöver vara perfekt. För att du är stark men ännu mer för att du vågar vara svag. För att du alltid verkar vara dig själv. Och framför allt för att du vågar. Du hjälper mig genom tunga dagar! Vill även slå ett slag för din o dashas pod, bästa jag hört på länge. Fortsätt vara modig! Kram o ha en fantastisk helg

  3. Vill bara tacka dig michaela för att du är en grym inspiration. För att du visar att man inte behöver vara perfekt. För att du är stark men ännu mer för att du vågar vara svag. För att du alltid verkar vara dig själv. Och framför allt för att du vågar. Du hjälper mig genom tunga dagar! Vill även slå ett slag för din o dashas pod, bästa jag hört på länge. Fortsätt vara modig! Kram o ha en fantastisk helg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi