Ang. samarbeten

Hej hjärtan,

Jag såg att jag hade fått lite frågor ang. mitt senaste samarbete med Loreal. Tänkte att jag skulle svara på en kommentar som sammanfattar frågorna ganska så bra:

”hm, först från hudrengöring eucerin sen clearasil och nu loreal…. tappar lite trovärdighet tyvärr :/ förstår att du gärna engagerar dig i ämnet kring problemhy osv men vad tycker du är bra på riktigt liksom?”


För det första så har jag gjort tre stycken stora kampanjer om skönhetsprodukter under loppet av ett och ett halvt år; Eucerin tillsammans med podcasten (våren 2013), Clearasil för att uppmana till bättre självkänsla trots problemhy (sommar 2014) samt nu Loreal för att kunna erbjuda er chansen att testa nya produkter på skönhetsmarknaden (hösten 2014).

Jag får otroligt mycket förfrågningar om samarbeten, hundratals i månaden. Jag väljer selektivt ut det jag tycker verkar roligast av alla dessa samarbeten. Jag väljer att arbeta med företag som jag gillar, produkter som faller mig i smaken eller en kampanjidé som verkar spännande. Om Red Bull vill göra ett lådbilsrace tycker i alla fall jag att det låter jättekul och hoppar därför på. När Clearasil vill bekämpa dålig självkänsla håller jag med dem och ställer mig bakom. När en tillverkare av vin frågar om jag vill lära mig processen kring vin och sedan blogga om min erfarenhet, då tackar jag ja av nyfikenhet och intresse. Alla samarbeten jag gör och visar upp här på bloggen är alltså speciellt utvalda av mig för att jag vill göra dem och tycker att de verkar roliga. 

Angående vad jag gillar ”på riktigt” så tycker jag att jag är ganska duktig på att skriva vad jag tycker om inom alla kategorier (mat, kläder, skönhet, böcker, film etc). Men ibland får jag möjlighet att testa någonting nytt och då är jag mer än öppen för att ta mig an och skriva om det. Gällande tävlingar tackar jag ja om det är en tävling jag tror att ni skulle uppskatta – eftersom jag vill kunna erbjuda roliga tävlingar för er som läser bloggen!

Det är jättebra att ni kommer med frågor, funderingar och kritik. Det viktigaste är trots allt att ni är nöjda med bloggen. Puss!

  1. Tycker det är skillnad på att engagera sig för problemhy (typ en förening för tjejers eller ungdomars självkänsla) och att göra det med ett företag som säljer produkter som du inte ens verkar använda själv. Speciellt som acne inte går att bota med hudvårdsprodukter.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi