Att testa skönhetsprodukter och tävla om en resa till Paris

\n
\n

Okej hörrni! Nu är det bara fyra dagar kvar för att anmäla sig till Skinperfection Challenge som jag gör tillsammans med Loreal. 30 stycken av er kommer att få vara med i mitt lag och testa den senaste skönhetsserien från Loreal (läs mer om tävlingens uppbyggnad samt regler här). När testperioden är över så kommer en jury att mäta hur aktiva vi varit i sociala medier under den här tiden och så kommer några av er att vinna riktigt bra priser.

\n
\n

Kolla bara:

\n
\n

1:a plats, (den deltagare i det vinnande laget som bidrog mest under utmaningen, dvs har högst poäng) – en weekendresa till Paris för två. I priset ingår flyg tur och retur från Stockholm till Paris samt två hotellnätter, (värde ca 15 000 kr).

\n
\n

2-5:e plats, (de deltagare i det vinnande laget som bidrog näst mest under utmaningen, dvs har högsta poäng efter plats 1) – exklusiv goodiebag från L’Oréal Paris, (värde ca 3 000 kr).

\n
\n

6-30:e plats, (resten av det vinnande laget) – goodiebag från L’Oréal Paris, (värde ca 1 000 kr).

\n
\n

\n
\n

Vinnaren kommer att bli informerad via e-post senast den (10/10). Vinnaren kommer även att offentliggöras
på L’Oréals hemsida senast den 10/10. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt. L’Oréal tar ej ansvar för om tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit försenade och tar ej ansvar för tekniska problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet.

\n


ANMÄL DIG HÄR!

\n

    1. Svar till Sara:
      Förlåt, men var du ironisk?
      Ganska lite med tanke på vilken reklam det antagligen kommer spridas i sociala medier.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi