WAY OUT WARNER

Lagade kyckling med rotfrukter i ugn till middag, toppade med basilika och en riktigt god yoghurtsås med vitlök och citron. Några favoritsmaker är utan tvekan citron och basilika, mums alltså. Fetaost är ju inte heller fy skam nu när det äääntligen har kommit laktosfri (tack Gud!). Vill på riktigt täcka allt jag äter i fetaost ibland. Och citron…

Well well, nu nerkrupen i soffan framför tv:n. Imorgon är det torsdag och sen är det heeelg. Vad snabbt veckorna går ändå.

Bjuder på en härlig video från den otroligt grymma dagsfesten som Warner + Salvan höll i under WOW. Önskar liksom jag var där nu när jag ser den. Puss!

  1. Kan inte du göra ett inlägg med vilka skor du tänker satsa på till hösten? Det börjar bli dags att införskaffa men inspirationen är på NOLL! Also, tack för en fantastisk blogg.

    1. Svar till Gabbi:
      Jag kommer köra vidare på mina pistols från Acne. Tycker boots med lite klack aldrig går snett. Passar både till jobb och vardag dessutom. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi