SATURDAY

Lördag och imorgon åker jag till BARCELOOONA. Om det ska bli alldeles underbart? Svar ja. Min älskling fyller år så vi ska bara fira och äta massa god mat. Uppdateringarna på bloggen kommer troligtvis att hålla en helt okej nivå eftersom vi har internet på hotellet.

Hoppas ni har en bra lördag, vi ska snart iväg på middag hos mina föräldrar men först vill jag bara visa er världens gulligaste kattunge.

Nu blev ni glada och varma i hjärtat va? Puss!

  1. Ska ni åka till Barca ska ni definitivt äta på ”taller de tapas” och ”ikibana” ,dricka stans godaste mojito på ”la fiana” ni kommer inte att ångra er!! Har varit i Barca ett flertal gånger och det är stammisställen!
    Puss och ha en fantastisk resa, fantastiska människa 🙂

  2. En helt fantastisk restaurang, både när det gäller atmosfär och mat, är Toto som ligger på Carrer de Valencia. De har en meny som byts varje månad eftersom den är säsongsanpassad med bara riktigt grymma råvaror! Jag var där och åt deras pizza med mascarpone, kallrökt lax och citron som var to-die-for! Dessutom serverar dom svingoda små rostade kikärtor med rosmarin som snacks, har en bra vinlista och dessutom en supersöt och trevlig kypare. Åk dit om ni har möjligheten, ni kommer inte att ångra er! Hemsidan till restaurangen är ilovetoto.es/en. HA EN UNDERBAR RESA

  3. Hej mickis! Hoppas ni har en sjukt bra resa!! Men jag undrar som säkrt många andra om podden! Jag tycker ni har lite ansvar över att ge oss läsare/lyssnare info om vad som kommer hända med den!!!!

    1. Svar till Fia:
      Hej Fia,

      Jag måste bara rycka in som ett ”försvar” till Michaela nu. I varenda inlägg så är det någon som kommenterar och frågar om podden och Michaela svarar nästan på varenda kommentar att hon faktiskt inte vet vad som händer med den och att alla lyssnare får vänta tills efter sommaren då ett beslut ska tas. Detta har hon också förklarat att efter sommaren för henne är när augusti är över, och augusti är inte över ännu. Michaela har förklarat att podden tar mycket tid vilket är förståeligt och därför så är hon och Dasha inte överens hur det ska bli. Med det här sagt så tycker jag att Michaela har tagit ansvar och berättat hur det ligger till just nu, eftersom att framtiden är oviss.
      Ha en bra kväll!
      Mvh/Maria

  4. Bästa Forni! Kan du inte skriva om när ens första kärlek som sedan blir till sitt första ex hittar en ny tjej efter ert förhållande. Skulle va så kul och läsa din point of view. Din bok har verkligen lärt mig mer om kärlek och inspirerat mig till att skriva av mig mina egna love stories! Ha det så mysigt i Barca med kärleken! xx

  5. Hej Michaela! Jag kom precis hem från Barcelona och vill tipsa om restaurangen Tantarantana (http://www.gruposantelmo.com/restaurantes/tantarantana/) som ligger i gotiska kvarteren och har helt otroligt bra tapas! Har ätit där tre gånger och det har varit fantastiskt varje gång, till väldigt bra pris dessutom. Atmosfären är väldigt mysig och de har både traditionella tapas och lite mindre traditionella. Såg att någon tipsade om Taller de Tapas också, där har jag också ätit flera gånger och det är bra, men Tantarantana är bättre. Trevlig resa 🙂

  6. jag hoppas din kille använder väskan du köpte till honom för länge sen! om jag mins rätt så var det till bday-resan 🙂 ha så jättekul där nere!

  7. Men så söt kattunge! Hoppas ni får en fantastisk tid i Barcelona! Kommer din och Dasha:s podd komma tillbaka i höst? Tack för en grymt bra blogg! //Sara

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi