Givesom one a happy x-mas (en adventspodd om att vara snäll)

Den fjärde och sista adventspodden är här! Tack för att ni har lyssnat, jag hoppas att ni har gillat de fyra avsnitten och också att ni lämnar tiden med Givesom Love-podden med stora, varma hjärtan.

I veckans avsnitt pratar vi om julafton och hur julen är långt ifrån perfekt för alla. Vi ger er tips på hur man kan göra julen bättre för de som inte har samma förutsättningar som dig själv och så kommer Maria från Rädda Barnen och gästar oss i slutet av avsnittet. Hon berättar om Rädda Barnens arbete i Sverige under julen och hur de hanterar utsatta barn (missbruk, ekonomiska svårigheter, misshandel etc.). Ett viktigt avsnitt som jag hoppas att ni lyssnar på och tar till er!

Lyssna på avsnittet här eller sök på ”Givesom Love” på iTunes.

Tack för den här tiden och glad fjärde advent!

  1. Så skönt att höra lite omtanke om de som har det sämre ställt än oss! Detta behöver spridas! 🙂 Jag har själv försökt dra mitt strå till stacken, jag har nyligen startat en blogg om myter om tiggare, jag skulle så gärna vilja att informationen kunde spridas till många som tvivlar och har fördomar mot tiggare. Länka den gärna eller skriv gärna om den i blogg om du vill och kan 🙂 visamedmansklighet.blogg.se är adressen! 🙂

  2. Jätteviktigt ämne! Kommer själv från någorlunda dysfunktionell familj, har dock aldrig haft problem vid just jul, men det är så himla viktigt att ta upp dessa saker för det är så många där ute som mår skit hemma. Kram till er!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi