Välkomna!

Välkomna till min nya blogg!

Nu tror jag att allt ska fungera, både i mobilen och på datorn. Hur känns det för er? Om ni ser något skumt, skicka en kommentar på en gång! Vi vill ju att bloggen ska blomma :)))

Jag är så himla himla himla glad över min nya fina blogg och ser fram emot att blogga i hundra år till.

Nu kör vi!

  1. Beställde precis din bok idag och är så himla pepp på att läsa den. Tack för att du är en så stor inspiration! Kram

  2. Hej Michaela!

    Vad inne på Akademibokhandeln idag och bläddrade igenom din bok Om att älska. Dina texter vidrör och lämnar små avtryck i mitt fördunklade sinne. Som så mycket annat går allt rakt in i bröstkorgen på mig. Det finns ingen skyddande mur som filtrerar, lindrar eller dämpar hastigheten. Jag fantiserar ibland om att där mina revben rent fysiskt borde existera är min bröstkorg istället ett stort svart hål.

    Det känns som att jag livnär mig på min egna sorg. Jag bär på ett vemod utan mening. En inre förtvivlan inför en framtid jag känner melankoli inför. Känslan av att inte kunna dela med sig av mitt missmod i rädsla för att uppfattas som uppmärksamhetssökande eller självcentrerad lämnar mig om möjligt ännu mera ensam. Jag har en smärta inom mig som i allra högsta grad är tillintetgörande och överväldigande. Även om den är så verklig att den går och tar på för mig är den osynlig för min omgivning.

    Kramar från Natalie.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi