Jordgubbsdrinkar på Supper, Ikea och världens finaste set från Stella McCartney.

IMG_0634

Min helg började med aw på Escalier följt av piff och bubbel hemma hos Petra innan vi promenerade ner till Supper för att fira älskade Carros födelsedag!

(T-shirt från Cubus!)

IMG_0632

Vi drack sååå goda jordgubbsdrinkar innan maten.

IMG_0640

Och sen kom maten in: halstrad tonfisk med chilimayo, råbiff, ceviche, fish tacos, högrevstaco, sötpotatispommes med parmesan och koriander, chiligryta, vispad smetana med parmesan och så ett riktigt tungt rödvin till.

IMG_0650

HerreGUD så gott det var. Jag MÅSTE börja gå till Supper oftare, det är så otroligt gott och härligt på alla sätt! Tiopoängskväll. Efter middagen hämtade jag upp D på Milles, fastnade där och dansade en halvtimme innan vi promenerade hem och la oss. Grym fredag!

IMG_0653

I lördags mötte jag upp Timmy och Sofia för att hämta bilen hos våra föräldrar i Sjöstan. Sen hämtade vi upp D för att åka på lördagsäventyr!

(Solisar från Dolce & Gabbana!)

IMG_0659

Gissa vart 😉

IMG_0675

IKEA! 😀

(Kashmir-polo från Soft Goat!)

IMG_0673

Jag tror att jag och D köpte hela Ikea haha. Men fan vad man älskar Ikea alltså. Allt finns där! Köpte allt ifrån värmeljus till doftljus, galgar, ramar, garderobsbelysning, en liten växt och massa mer saker man inte visste att man ville ha förrän man kom dit hehe.

IMG_0681

När vi kom hem blev det pizza och filmkväll för hela slanten.

IMG_0689

Söndagsfrukost!

IMG_0737

Sen mötte jag upp Maggan för en prommis runt Djurgården.

IMG_0744

Jag hade mitt nya set från Stella McCartney

IMG_0715

… jag är KÄR i det <3!

IMG_0729

När jag kom hem började D med montering av våra sängbord som vi har köpt, de är från Ikea fast med Superfront-stommar (ska visa er sen, kommer bli hur fint som helst!).

IMG_0731

Jag lagade lunch medan han höll på!

IMG_0732

Det blev tacos som jag sa 🙂

IMG_0735

Sen ramade jag in alla våra tavlor, nu har vi 14 stycken haha. Jag undrar var vi ska sätta upp dem… tur att vi har 3,50 i takhöjd så det finns mycket väggplats!

IMG_0740

På kvällen åt vi upp resterna av tacosen och såg Niceville som var en perfekt söndagsfilm.

Hur var er helg?

  1. Vilken mysig helg du verkar haft! 🙂 Och din guacamole ser himmelsk ut, vad är hemligheten bakom din? 😀 mvh, guacamole-lover

    1. Hej Tove,

      Jag kan inte svara på vad Michaela har i sin men jag kan dela med mig av mitt recept som är enkelt och smaskens:

      1 avokado
      4-5 cocktailtomarer
      2-3 vitlökar – Rivna – Ej pressade! (Använd rivjärn och låt ligga en liten stund innan du mixar ned dem, då frigörs nyttiga enzymer och smaken kommer fram mer, mycket bättre än att använda en press).

      Jag kör med stavmixer för att få den slät men det går nog utmärkt att mixa för hand också om man inte har nån, skär bara allt i mindre bitar innan.

  2. Åh vilken perfekt helg! Älskar superfront och deras koncept, ni kommer säkert få världens snyggaste sängbord! Spännande att se när allt är på plats. Kram <3

  3. SNÄLLA!! Vart är det för modell på dina solidaritet från Dolce and Gabbana? Är ute eftet EXAKT sådana. Vart köpte du dom och vad heter de? <3

  4. Visade bilden på dig i Stella-setet för min pojkvän och förklarade att jag nog inte kunde leva utan det varpå han lugnt svarade ”men då får vi ju försöka hitta ett sånt till dig”. Vet inte om det finns kvar i butik men hur mycket älskar man inte någon som aldrig ifrågasätter om man verkligen behöver ett par skor till eller ett rosa träningsset? Hehe!

    Och hur sugen blev jag inte på tacos!?

    <3

  5. Tavlan med text på, var har du hittat den / vad är det för text? Är på jakt efter något liknande!
    Som vanligt, älskar dina helg-inlägg! Kram:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi