Parmiddagar: Klara, färdiga, skryt!

Jag ÄLSKAR nya webb tv-serien ”Vad gafflar ni om?” med Martina och Mogge. Jag tycker att den har precis samma känsla som min reklam om fåfängan – rolig och med glimten i ögat.

Veckans avsnitt är det roligaste hittills tycker jag, det handlar om parmiddagar och vilken jävla skrytfest det är. It’s funny because its true!!!

Jag är ju en sån som älskar parmiddagar men jag förstår ju vad folk menar, de kan ju vara rejält stela ibland, speciellt första gången man äter middag med ett annat par. Det blir precis som en första dejt. Grejen är att när man blir tillsammans med någon, så försvinner ju dejtandet ur ens liv. Och då är det kul att hitta andra sätt att dejta på – parmiddagar eller kompisdejter.

Kan ni inte dela med er av några historier från diverse parmiddagar? Ni får vara anonyma haha!

https://youtu.be/ukD8-D4DWjM

Introt är ju fantastiskt. Det klassiska skrytet!

ee69cc8165d05084dc356a12362a26d1

515191c3a248b21f0000438b354ed9b6

img_5186-768x1024

img_5276-1024x768

img_6713-1024x768

IMG_88331

Nä, jag är nog ändå pro parmiddagar. Älskar dem.

Det här inlägget är ett samarbete med Ikea, och ni kan se alla avsnitt av ”Vad gafflar ni om?” här!

    1. Jag vet faktiskt inte var blusen är ifrån, den är gammal. Byxorna är också gamla men från Dry Lake 🙂

  1. Jag säger nono. Förstå hur många andra goa vänner som blir exkluderade för att de är singlar. Är inte singellivet ensamt nog? Jag har en bästa vän som har en bästa vän som tjatat på henne i åratal att hon ska träffa någon så de kan ha parmiddagar. Har hon någonsin bjudit in henne som singel på en middag? Nej! Bästa hänget är blandat tycker jag 🙂

    1. Oj nej, hemskt! Stackars kompis 🙁 Älskar själv blandat folk på middagar dvs par OCH singlar. Blir mycket roligare och intressantare atmosfär så.

  2. Ska bjuda in till parmiddag ikväll! Jöttemysigt ? största problemet är att hitta middagsrecept som passar alla haha.. Men det är väldigt mysigt och behöver inte vara superlyxigt! Smsade och frågade om dem ville köpa färdiga hamburgare eller köttfärs och göra egna, fick tillbaka svaret ”det som är billigast #studenter” så ska det vara??

  3. Hej! Tycker att du har såå fin stil så nu undrar jag vart du har köpt din klädhängare hemma? jag letar efter en snygg, clean vit klädhängare.
    tack för en härlig blogg!!

  4. Jag vet att man inte ska vara så ytlig och bara tänka på utseende och bla bla bla….. Men jag måste säga att du är så himla snygg! Det bara strålar om dig, känns som att du är på precis rätt ställe i livet och det syns, inte minst på din utstrålning! Dessutom är du en riktig förebild för unga tjejer där du visar att hårt jobb ger utdelning.
    Kanske knäpp kommentar, men tänker ändå att man borde säga/skriva mer saker som man tänker istället för att bara hålla inne på dem. Kram!

  5. Jag tycker att parmiddagar är det ultimata sättet att exkludera sina singelvänner och få dem att känna sig ännu mer ensamma. Enligt mig är det, ärligt talat, ett fruktansvärt fenomen. Jag har varit på båda ”sidor” och vet precis hur ledsen man blir när man får höra talas om dessa parmiddagar som ens bästa vänner har haft. Middagar man inte ens blev bjuden på för att man INTE är i ett par. Tycker det är helt sjukt och har lovat mig själv att aldrig anordna någon!

    1. Vad är det som säger att man måste känna sig ensam bara för att man är singel? Jag har aldrig någonsin blivit ledsen när mina vänner har anordnat parmiddagar som jag inte blivit inbjuden till, eller när jag varit i ett par och inte blivit inbjuden när mina singeltjejkompisar kör tjejmiddagar. Det är inte någon som sätter en etikett på middagarna i mina kretsar. Det är bara middagar där det ibland bara är par och ibland bara är singlar, och ibland är det blandat. Jag undrar lite vad du umgås i för kretsar där man jobbar i sådant utanförskap 🙂 Kram!

    2. Jag har aldrig blivit ledsen eller känt mig utanför när det anordnats parmiddagar när jag varit singel. Varför ska man bli ledsen? Dock tjejmiddagar är alla inbjudna till i min vänskapskrets, singel eller upptagen spelar absolut ingen roll.

  6. Tycker att parmiddagar verkar mysigt, dock aldrig varit på någon haha. Hade jag som singel inte blivit bjuden på parmiddag så hade jag nog inte brytt mig fast att man inte blir bjuden på tjejmiddagen bara för att man är tillsammans med någon känns ju å andra sidan väldigt exkluderande?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi