MONDAY TUESDAY WEDNESDAY

img_3820.jpeg

img_3827.jpeg

img_3823.jpeg

img_3828.jpeg

img_3829.jpeg

img_3831.jpeg

Det har verkligen varit fullt upp dessa dagar innan jul! I måndags hade jag fem möten och så var jag förbi gamla kontoret och hämtade bud. Bland annat hade jag möte med ett produktionsbolag för tv och en nystartad välgörenhetsorganisation. Mycket rolig och fartfylld dag, somnade i soffan redan vid nio den kvällen.

Igår sorterade jag julklappar hela förmiddagen och sen åt jag lunch med Viktor FriskRiche. Viktor jobbar ju med Christina Saliba som håller i en stor julklappsinsamling för flyktingförläggningar i år (såg ni henne och Roy FaresNyhetsmorgon i söndags?), så jag hade samlat ihop två stora kassar med julklappar till tonårstjejer som de fick ta med sig när de skulle ut igår eftermiddag.

Gästade även podcasten ”Businesspodden” igår, avsnittet släpps på måndag. I podden hissade och dissade vi olika företagsidéer där de hissade idéerna får 30 minuter pitch hos en av Sveriges främsta affärsänglar. Så otroligt rolig podd att gästa! Ni får lyssna på måndag vilka företag jag hissade eller dissade.

Efter en julklappsrunda på stan med Timmy gick jag hem och jobbade. Åt falafel med hummus och sallad till middag framför datorn och tog emot leveransen av vårt nya skrivbord (finally!!!). D var borta igår kväll så när leveransen av bordet kom skulle jag få upp det till lägenheten helt själv, eftersom budfirmor bara levererar till porten. Och jag bor två trappor upp över gården… suck. Stod utanför porten med två gigantiska kartonger helt svettig och panikslagen – så kommer David, som jobbar med Helium Studios, förbi för att lämna en julklapp från dem till mig. Så hjälper han mig in med skrivbordet! Jag var så glad att jag hade kunnat börja gråta. Ända in i lägenheten bar han båda kartongerna – en sann gentleman. Oj vad man uppskattar sådana. Dessutom hade han med en underbart fin julklapp från dem – tack Helium <3

I morse vaknade jag vid nio, åt en julig frukost och sen har jag jobbat ett par timmar framför datorn. På dagens schema står paketinslagning och göra hemmet redo för julledighet. Och ikväll ska vi montera ihop det älskade skrivbordet, äta en mysig middag och skåla in julen.

Hur firar ni jul i år?

Vad roligt förresten att ni är så många som inte tycker att jag behöver en kamera utan att charmen ligger i de vardagliga bilderna. Hela tanken med min blogg är ju just att den ska kännas levande, en ”snapshot”-blogg, och så kommer det alltid vara. Men till exempel på kvällen vore det ju kul om ni såg maten kanske, eller? Haha. Vi får suga på den karamellen över jul.

Puss!

  1. ÅH det är så härligt med snälla människor som är hjälpsamma som David! Finns lite för få sådana människor som är snälla och ställer upp för andra utan att få något tillbaka själv. Hoppas att ni får en härlig jul och ta hand om dig!

    Jag firar jul hemma med familjen och den absolut närmaste släkten. Efter ett tungt år ser jag framemot julhelgen så otroligt mycket. God mat, bästa sällskapet och bara få andas, gå på promenader med hunden, inga krav utan bara vila upp mig!

  2. Vilka fartfyllda dagar det låter som att du har haft. Gr bort massa klappar till flyktingförläggningar görs allt för lite tycker jag. Så härligt att veta att man förgyllt en persons dag är alrsig fel

  3. Å det låter väldigt härligt OCH wow för sådana människor som David 🙂 Om alla kunde vara lite mer som honom!

    Själv kommer jag jobba julafton och juldagen som kundservice, tur att man har fina kollegor och vänner! Men sen blir det lite efterlängtad ledighet över nyår.

    God Jul och Gott nytt år fina Michaela! Jag önskar dig verkligen ett fantastisk slut på detta år och ett ännu bättre nästa år!

  4. Åh vad mysigt det låter…önskar jag kände detsamma. Sitter bara och gråter och vill vara för mig själv.

    Är precis hemkommen från utlandet där jag bor och ska nu trängas i familjehemmet över jul och det känns väl sådär. Inte den minsta julkänlsa har jag och vill helst bara tillbaka till mitt eget liv, min lägenhet och min pojkvän. Känner att jag inte trivs bland min egna familj!

    Nej usch i år vill jag bara få julen överstökad! Hoppas på bättre nästa år :'(

  5. Vad skönt det måste vara nu när du är din egna chef! Verkar som om du redan har funnit ett helt annat lugn i tillvaron 😉

    När det kommer till bilderna i bloggen hade det kanske varit fint om du blandade mobilbilder med lite kamerabilder? Alltså bara använda kameran vid vissa tillfällen när det behövs för att få till bättre kvalité på bilderna 🙂 För annars älskar jag hur din blogg skiljer sig på det området jämfört med andra stora bloggar!

  6. En fråga… Jag har nyligen varit sjuk i en ätstörning och skulle behöva lite hjälp, är det okej att äta kött? Så många tycker det är äckligt/fel/farligt nu så jag blir rädd för julmaten imorgon. Hur tänker du Michaela? Borde man äta rött kött? Eller inte? Är det dåligt? Alla dessa regler kring mat jag blir galen!
    Jag ser upp till dig jättemycket! Tack på förhand! Önskar er en riktigt god jul!

    1. Hej kära du! Är precis det du tycker är gott och som du är sugen på. Vad det än är. Det är regler kring mat som gör ätandet komplicerat. Ät vad du vill med gott samvete. När det har gått en längre tid och du varit frisk från dina ätstörningar kan du själv ifrågasätta om du vill äta kött eller ej av miljövänliga skäl, samma sak med val av ekologisk eller ej, men det viktigaste är att du inte har pekpinnar kring mat. Mat är gott, trevligt att förtära och får kroppen att orka leva på! Njut av den. Tycker jag. Själv kommer jag att äta allt jag gillar på julbordet, däribland både köttbullar och prinskorvar 🙂 God jul och massa kramar <3

  7. Jag gillar din blogg som den är just för den är så mysig o allmänt härlig. Och som någon annan sa, sticker ut. Samt då du skriver så fint behövs inte värsta bilderna. De är bra som den är. Jag klickar in mig för kombon av text o bild o atomsfären din blogg har och är en favvisblogg helt klart. God jul på dig o njut

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi