Fortsättning på gårdagens inlägg…

… okej, dags för fortsättningen på gårdagens inlägg!

Efter min yogasession hemma (tack för era varma ord om inlägget, förresten) så mötte jag upp mamma och pappa på Milles för lyxlunch. Vi hade det så jäkla roligt och det var mysigt att vara ensam med mina föräldrar för en gångs skull. Verkligen kvalitetstid.

MillesMichaelaForni

Sen mötte jag upp Billie för en kaffe. Minns ni henne, min gamla bästis? Vi satt ihop mellan vi var 18 och 21 ungefär. Som systrar var vi. Det var så kul att träffa henne igen och så sjukt att man pratar på som att alla år man inte umgåtts inte ens har gått förbi. Hon har bott i Tokyo och New York, vi pratade om våra respektive liv och bokade in en ny dejt i januari.

Michaela-forni_billie-Josephson

013 michaela forni & billie josephson

article_image_eb436716bd70d269

Det var ett gäng roliga år alltså.

NU precis just nu ligger jag i soffan och har precis avslutat ett telefonmöte. Jag opererade bort en leverfläck på skulderbladet tidigare idag och får inte röra min högra arm på två dagar för då kan det bli ett riktigt fult ärr, så jag känner mig lite orörlig… Dessutom är det världens största omplåstring på det. Så nu checkar jag ut för två lugnare dagar. Tur att jag hann yoga igår för jag får inte träna med överkroppen på två veckor (!) heller. Och måste ha plåster på det när jag är i solen de kommande sex månaderna? Gudars!

Nä, lite lunch på det här. Puss!

  1. Hej Michaela! Tack för en bra blogg! 🙂 Jag undrar vad du tyckte om att bo på kronobergsgatan? Alltså själva området i sig? Avstånd osv?

    1. Jag tyckte det var grymt. Min lillebror bor kvar på samma gata och älskar det. Nära till allt från vattnet till de olika stadsdelarna och grym kommunikation. Kram!

  2. Ush, tog bort en leverfläck för någon vecka sen. Den var mitt på vaden, lite svårare att inte röra den kroppsdelen då eftersom jag bland annat skulle Gå ut från hudkliniken. Ärret är såklart rätt stort o fult och jag har inte haft plåster på det när jag solat.. varför så dum och lat?

    Nog om det, jag har en fråga.
    Skulle du kunna tipsa om sånt som du fått lära dig när du gått terapi(?) eller vad man nu ska kalla de timmar du gått till någon för att lära känna dig själv bättre och lära dig att hantera känslor och ångest. Har du tips på böcker du läst som ger bra och konkreta tips på hur man väljer bort energitjuvar, hur man inte ältar saker, hur man låter sig själv njuta av det positiva mer, hur man inte låter en enda lite negativ tanke ta över flera timmar av sin dag.. Hur slutar man vara rädd för saker som inte finns, tankar som spökar och oftast inte ens är något att bry sig om. Hur blir man säkrare på sig själv? jag kan fortsätta hur länge som helst men du förstår nog vad jag är ute efter? 🙂

    1. Hej kära du! Men gud haha, nu ska jag vara extra försiktig. Vill inte ha ett fult ärr…

      Jag håller faktiskt på att skriver om det nu. Min nästa bok kommer att innehålla mycket av just det du frågar så jag hoppas att du kommer uppskatta den!

      Ett boktips jag kan ge dig för dina frågor är dock Lyckofällan. Väldigt intressant, fin och bra. Mycket information dock så låt den ta tid.

      Stor kram!

      1. Hade inte allt för höga förväntningar på att du skulle svara på min kommentar men oj vad glad jag blev nu 🙂
        Boken är beställd! Tack snälla du :*

  3. Hej Michaela, Var går man om man vill ta bort en leverfläck? Kan man gå direkt till hudspecialist eller ska man kontakta sin husläkare först? Tack!

  4. Suturtejt eller kirurgtejp är bra att använda på ärret i flera månader efter operationen för att minska risken för fula ärr. Och du ska INTE sola på ärret på sommaren. Höst och vinter är en bra tidpunkt att ta bort leverfläckar på. /sjuksköterskan

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi