HOT LIPS NECKLACE

img_1845-1024x1024

img_1830-1024x1024

Minns ni när jag under pressveckan skrev om Sophie by Sophies vårkollektion där jag föll för läpparna? Well, lucky me som har en svägerska som jobbade där at the time för kolla vilken fin present jag fick på posten i veckan! Tack snälla gänget på Sophie by Sophie, jag älskar det så mycket. Ska matchas till enkla outfits under våren. Jag är övertygad om att det hottar upp vilken outfit som helst.

img_5108.jpeg

  1. Hej! Undrar om du och D har gift er i hemligheten eftersom du skriver svägerska och alltid säger ”min man” och svärmor osv! Hihi man blir ju lite nyfiken

    1. Kallar man inte dessa personer för ”svärmor”, ”svägerska” osv även fast man inte är gifta? Enligt mig känns det lite gammalmodigt att inte kalla dessa personer för det bara för man inte är gifta… Hehe, men man tycker kanske olika 🙂

      1. Jo det kan man absolut göra!! Visste dock inte om Michaela gjorde det så därför jag frågade. Skulle ju vara SÅ kul om dom hade gift sig! Dock så hoppas jag att man får reda på det då :)!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi