Lördagsbrunch

img_5774.jpg

Såhär smarrig är min lördagsbrunch! Färskt bröd med salami, avokado, salt, citronpeppar och chiliflakes, jordgubbar, blåbär, kokt ägg, färskpressad juice och så en kaffe på det. Mums! Jag och D åt godis till frukost hehe så när han skulle iväg på lunch gjorde jag i ordning en mysig brunch till mig själv. Perfekt eftersom jag är lite bakis idag. Hade så otroligt roligt igår och ramlade in någon gång vid halv fyra i natt, men wow vilken kväll! Dansade till Backstreet Boys och Destinys Child tre timmar i sträck haha. Bilder och sånt får ni som vanligt på måndag!

Ikväll ska jag bara umgås med min man. Jag är så fylld av kärlek till honom. Han är min bästa vän och varje gång vi ses hemma efter att ha varit iväg och levt på varsitt håll är jag tacksam över att det är just han som finns där hemma. Han är så rolig, smart, förstående och glad och jag kan inte tacka livet nog för att han kom in i mitt liv. Allt, precis allt, är roligare med honom vid min sida. När jag vacklar i vänskapsrelationer eller jobb behöver jag bara ta en sekund och föreställa mig honom för mitt inre för att sedan stå stadigt igen. Med honom vid min sida kommer jag att leva ett långt och så himla roligt och härligt liv. Det ska bli så jävla kul. GUD SÅ JAG ÄLSKAR HONOM!!!

  1. Det är så härligt att läsa när du skriver om din kille, kärleken verkligen lyser igenom texten!
    Jag försöker ta mod till mig att göra slut med min pojkvän sedan 4,5 år tillbaka, imorgon kanske jag gör det. Om jag vågar. Jag försöker tänka att jag också förtjänar att hitta någon som jag känner så starkt för som du känner för din pojkvän (även om man så klart har sina ups and downs i ett förållande).
    Det är så underbart att höra om folk som verkligen har hittat kärleken, det finns ju inget bättre 🙂

    1. Jag gjorde precis det, efter 4,5 år ihop med vad jag trodde var min själsfrände. Det var rätt men är såklart en stor sorg. Ibland tror jag inte att jag kommer överleva och ibland känner jag att världen är min lekplats. Följ ditt hjärta bara.

    2. Hej! Vill bara ge styrka att ta steget att göra slut. Jag gjorde slut med min kille efter 5 år och det allt var sådär i gråzonen, så svårt att veta – är det är så det ska vara, eller kan man hitta någon som man känner för som Michaela beskriver ovan? Jag kan bara säga det, att man ska inte acceptera när förhållandet inte är bra. Ett helt rätt beslut för mig och nu är jag tillsammans med en kille som får mig att känna så mycket mer än vad jag någonsin gjort! Alla förtjänar en stor och härlig kärlek!

      1. Vad fina ni är! Jag går runt och väntar på rätt tillfälle, och jag antar att jag skjuter upp det av egoistiska själ för jag vet att det kommer vara fruktansvärt och fullkomligt olidligt. Men det känns bättre efter lite internet-styrka. Tack för att ni skrev!

    3. Jag gjort slut med min kille efter 8 år tillbaka nu. Hade flertal stunder jag tvekade me fortsatte i förhållandet. Kunde ibland komma på mig själv kolla på andra vänner med sina killar och tänka ”jag vill också ha det där”. Till slut kände jag att jag vad tvungen att söka efter kärlek. Inte trygghet och stöd som fanns i min kille, i slutändan räckte det inte. Jag tog mig mod och har nu varit singel i två månader och det är nog första gången på flera år jag faktiskt känner att jag mår bättre och att jag gjorde ett aktivt val som var rätt. Visst är det jobbigt, man är ledsen och ibland känner sig ensam men jag lever på hoppet att någonstans därute finns en man som jag kommer bli vrålkär i och vill leva hela mitt liv med istället för att nöja mig med något som bara känns ok. Var stark och följ ditt hjärta!

  2. Åh så fint skrivet. Blir så glad för din/er skull. Jag o mitt ex blev tillsammans ungefär när du o D blev ihopa så varje gång du skrev ngt fint om D så tänkte jag ”AHHHHHHH så känner jag med!” Jag var (är) fylld av kärlek till honom. I november gjorde han slut, inte för att han slutat älskat mig utan för att han inte ville samma sak som mig. Mitt hjärta värker ff……. Ibland kan man bli bitter men när jag läser om er två så känner jag fortfarande att ni verkar passa så bra ihopa o blir så glad du skriver fint om honom… En dag blir det bra för mig med, förhoppningsvis håller det livet ut då 🙂

    Kram!

  3. Är du inte rädd ibland att det ska ta slut mellan dig och din kille? Känns som det är så svårt att hålla ihop med samma person tills man är gammal 🙁

    1. Jo det är klart att den tanken skrämmer mig. Men om det tar slut så tar det ju slut för att kärleken har dött och då får man acceptera det. Det är livets gång. Jag hoppas att vi kommer ta hand om vår relation så att vår kärlek glöder längre än vi är vid liv, men om det inte blir så är det ingenting vi kan styra över. Puss!

  4. Jag älskar de här inläggen där du beskriver hur mycket du älskar D. Jag trodde nästan jag var den enda som längtade tills jag hörde min killes nyckel i låset även fast vi sågs imorse, kärlek är bäst <3

  5. Den fina röda tröjan man såg på insta igår, får man fråga vart den kommer ifrån? Så fin i färgen!! Tack för en jäkla bra blogg, du inspirerar verkligen!! 🙂

  6. Alltså jag ryser i hela kroppen när jag läser om dina känslor och er kärlek. Underbart! Du får mig att tro på kärleken och att det finns relationer, som trots några år på nacken, bara blir bättre och som hålls vid liv. Tack! <3

  7. Jag blev så glad igår när jag såg att du vänsterställt din text i inlägget. Men idag var det tillbaka på centrerat. Det är inte för att vara gnällig som jag skriver om det utanför att det är mer svårläst centrerat.

  8. Åh, missade frågestunden men frågar ändå:)
    Undrar om du tar hand om dinaväskor på ngt speciellt sätt?
    Alla mina små kärlekar skulle behöva gå på väskspa känns det som, tex min ljusa LV ”never full” som blivit lite grå och smutsig numera…och lambskin? även om försöker vara jätteförsiktig så känns det inte som mina 4-ever-väskor kommer leva 4-ever.. ?

  9. Underbart!! Tack för att du är så bra även att sätta ord på härliga känslor! Tycker ofta att det är vackrare att läsa om brustna hjärtan etc men du lyckas verkligen med att beröra även på andra plan. Ha en härlig söndag!!

  10. Hej! Jag vill bara säga att sen du blev ”egen” är det så kul att uppdateringen verkligen blivit kanon! Förstår att du inte hann med förut när du hade ditt andra jobb också, men nu har du tagit bloggen till nästa nivå och jag uppskattar det. Det är verkligen en ”må bra-blogg” för mig, som inspirerar utan att ge ”perfekt-ångest”. Ville bara säga det!

    Ha en fin söndag! /Emelie

  11. Hej, jag undrar så mycket var det gröna underlägget kommer ifrån? Så roligt när jag kikade in på din blogg och såg det eftersom att jag under dagen köpt en lampskärm med det mönstret. Skulle vara väldigt tacksam för svar 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi