Asiatisk vecka på Milles och en lugn morgon hemma

IMG_5855

IMG_5861

IMG_5863

IMG_5873

IMG_5877

Vilken härlig onsdag jag hade igår! Efter tandläkaren träffade jag mamma på en fika och sen satte jag mig och jobbade på Scandic Anglais. Av en slump kom två vänner förbi så snackade lite skit med dem, lyssnade på peppig musik och fick mycket gjort. Vid fem träffade jag upp Sofie på ett glas bubbel på Escalier och därefter gick jag till Milles för middag med Camilla. De kör asiatisk vecka så menyn var överöst av massa goda asiatiska rätter. Vi delade på ångade dumplings, tartar på tonfisk och pilgrimsmussla samt friterad brysselkål med chili, vitlök och koriander. Mycket gott, jag är så glad för att jag ska dit igen på lördag hehe :)))

Idag kör jag hemmajobb så jag åt en lång frukost framför Nyhetsmorgon, påbörjade läsningen av Carolina Neuraths nya bok och nu väntar några timmars häng med datorn innan jag ska iväg på lite grejer. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi