PEDIKYR

IMG_6207

Igår gjorde jag som sagt ögonfransar, manikyr och pedikyr inför resan. Jag satsade på ett galet snyggt mörklila lack på både händer och fötter så att de matchar. Mörkt, mörkt lila känns perfekt för mars månad. Sjukt snyggt! Tyvärr ser man inte exakt hur färgen ser ut på bilden… Jag har alltid så svårt att välja färg eftersom de har så många, och så fina, men den här gången var valet enkelt. Dessutom fick jag med mig Exuviance Heel Repair hem för trötta hälar, välbehövligt i det här kalla landet.

Dessutom! Sara som jag gör pedikyr hos erbjuder 20% rabatt till mina läsare om ni bokar en behandling innan sista mars. Säg bara att ni har hittat henne via min blogg och om ni bokar online kan ni skriva att det är genom Michaela Forni i rutan för noteringar. Här (klick!) bokar ni behandling, om ni väljer Sara ser ni exakt vilka behandlingar hon gör. Förutom fötter gör hon allt ifrån ansiktsbehandlingar till bryn också!

IMG_6229

IMG_6217

IMG_6219

Passade på att gosa med den här overkligt söta lilla saken också medan jag väntade på min manikyr. Älskar att hänga hos Studio Paavola Sthlm.

  1. Snygg färg på lacket!
    Söt valp och det bästa är att de blir ju ännu sötare (om ens möjligt) när dom tappat sin valppäls o får den ”riktiga”… har själv 2 pomeraniantjejer 🙂 <3

  2. Hej! 🙂 Gäller det att man BOKAR innan sista mars, eller ska man ha hunnit GÖRA behandlingen innan sista mars? Så sugen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi