Petra Tungården by Desenio

NUDE

Cacti---limited

Limited

Nude - sapphire

Cacti

Jag är minst sagt en stolt bästis när jag kan berätta för er att det är just min älskade Petra Tungården som har tagit fram dessa posters på bilderna ovan i samband med Desenio.

Jag har ju följt processen från kontoret och vi har haft alla posters hos oss i några veckor och de är verkligen snygga. Totalt är det fyra olika prints som går att beställa i strl 50×70 cm. De ligger på 499kr styck i pris, men hela dagen idag (18:e april 2016) fram till 23.59 kan du handla två stycken och få den andra för halva priset! Dessutom har Petra bestämt att 20% av varje såld tavla går direkt till Rädda Barnen. Så fint!

Min favorit är illustrationen med kvinnan och jag har precis fått hem mitt eget exemplar med ekram runt om (finns också hos Desenio). Kan inte bestämma mig var den ska hänga bara!

Här kan du shoppa Petras grymma posters (och massa andra, vi har flera från Desenio hemma hos oss!) och här kan du läsa mer om samarbetet.

IMG_7418

Åh, denna kommer passa perfekt in här hemma! Var ska jag ha den tycker ni? Funderar på att ha både kvinnan och kaktusen i mitt arbetsrum, eller kvinnan ovanför sängen. Alternativt så plockar jag bort någon av tavlorna på tavelväggen och ersätter med denna. Vad tror ni?

I samarbete med Desenio

  1. Helt off topic, men måste fråga om du möjligtvis inte skulle vilja sälja den svarta klänningen från Gina Tricot som du hade en kväll nu i Paris? Har inte kunnat släppa den sedan den såldes i vintras. Hehe 🙂

  2. Åh vad fina de är allihop!!
    Men dock, är det bara jag som tänkte på att bilden på kaktusen ser ut som en hand som pekar fuck you? Hahahahah! 😀 Men sen tänkte jag att det kanske är meningen, blir som en poster med dolt power budskap, typ som Josefin och Vanjas ”fuck it!” 😛

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi