Could’a, would’a, should’a

26786-e14cfb0bc96440d5bc968935ae50a557

Det är helt galet vilken nykärlek jag har fått till skor den senaste tiden. Ni som följt med i bloggen ett tag kan min kärlek till skor väl – förut hette min blogg till och med ”Flest skor vinner”! Jag har älskat skor. Men med åren minskades min skogarderob ner och jag blev mer bekväm av mig. Nu har jag fått nytändning och klickar hem minst två par nya skor i månaden. Kanske är det våren och sommaren som hjälper till på traven – jag vill bara skutta omkring i vackra skor nu när vädret faktiskt tillåter.

Senast i sko-garderoben är dessa skönheter från Jennie-Ellen som jag hämtade ut idag. Hoppas de sitter lika bra som jag misstänker. Puss!

  1. Hej Michaela! älskar din blogg så mycket och tycker du har vettiga och bra svar på frågor så skulle vilja ha hjälp med ett dilemma om du har några kloka ord som kan hjälpa mig 🙂
    I mitt kompisgäng är vi ungefär 10st i åldrarna 21-25, vi umgås ofta och det är nästan alltid kul och trevligt MEN ett par får vi alla flippen på snart och vet inte hur vi ska ta itu med. Hon håller honom med strypkoppel, det blir alltid bråk när vi festar och umgås för att hon är så fruktansvärt svartsjuk på honom. Om hon inte vill följa med på krogen så måste han också gå hem. Han måste hämta och skjutsa henne till jobbet och han kan bara umgås när hon jobbar annars sitter han fastklistrad hemma. man ser verkligen hur dåligt han mår och i sommar ska vi alla åka på roadtrip till Italien men hon jobbar och kan inte följa med = då får hennes pojkvän inte heller det.
    Vi andra får ta sån stor del av detta och vi tycker det är jobbigt men endå så har ju vi inte något med det att göra. hur pratar man med henne? hon drar ner stämningen så mycket och han saknar verkligen i gruppen när han inte är med. hur löser man en sådan här situation när dom inte gör det? Hoppas du har tid och ork att svara! PUSS

    1. Hej! Tar mig friheten att svara men vill bara säga att det inte är henne ni ska prata med först, utan honom. Typ berätta att ni ser vad som händer och bekräfta honom i att det här beteendet är fel. Kanske behöver han någon att prata med om detta? Säg att ni vill ha med honom även när hon inte är med. Förhoppningsvis får han lite perspektiv på förhållandet och orkar lämna.

      1. Och en sak till, du skriver att ni ”inte har med detta att göra”. Eftersom det är en vän till er som mår dåligt har ni nästan skyldighet att lägga er i, särskilt när det påverkar stämningen i hela gruppen. Att fråga hur han mår är inte att ”snoka” eller att lägga sig i för mycket, det är att vara en vän.

        1. Hej!! förstår precis vad du menar men vi har tagit det med honom, och det känns som om han nästan är rädd för henne, han skyller på allt annat när dom försöker ta tag i problemen men han berättar aldrig att han tycker att hon kväver honom, vi har sagt att han måste berätta det för henne men han gör inte det. det blir så fel när vi alla utanför står och ser problemet utom henne och hon står där och ser dum ut och inte förstår någonting ungefär..

  2. Haha, vilka Sex and the city skor! Jätte mycket sent 90-tal, tidigt 00-tal över dem. Otroligt att det har kommit tillbaka, men jag gillar det! Får nostalgi. Sådär gick mina äldre systrar alltid klädda runt 99-00.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi