PAUS

_25A8507

Jag kunde inte hålla mig igår utan sprang upp till Urban Delis rooftop för att få lite energi från en av mina älskade yogalärare, Josefine Bengtsson. Visst får man energi bara av att titta på henne!

_DSC2977

Så körde vi ett lättare pass på 45 minuter i gassande sol och med Stockholms takåsar som utsikt. Det var nystartade appen Fitness Collection som bjöd in till yogan.

_DSC2947

Jag var bara med i början och i slutet under de lättare övningarna, sen mediterade jag en kvart medan de andra körde på. Jag vill verkligen inte trötta ut kroppen eller ta illa hand om den när jag känner mig så dålig men lite mjuka rörelser, lite shaking och lite meditation i solen är nog bara bra tror jag.

_25A8795

Jag hade Alexandra bredvid mig som yogade för första gången – alltid kul att se hur upplevelsen känns för en förstagångs yogi! vi körde med ögonbindel första kvarten så det var fint jobbat från hennes håll måste jag säga 🙂

_25A8796

Namaste

_25A8865

När yogan var slut åt vi en enkel lunch och kramade lite på varandra. En mysig paus från sjukstugan helt enkelt <3

  1. Älskar dig för att du är en sån rar o ödmjuk människa. Du verkar så positiv och ser det fina i andra. Blir glad av det 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi