En sommaronsdag och treårsdag

Tack för alla fina kommentarer i inlägget nedan! Älskar er! Nu tittar vi på vad jag gjorde igår 🙂

IMG_9463

Efter några timmars jobb hemma på förmiddagen gick jag bort till Nosh & Chow för en presslunch som Babor anordnade.

IMG_9471

Vi fick gå igenom, klämma och känna på deras nya sminkserie som innehåller nästan 100 produkter. När vi nördat klart oss i smink åt vi en smarrig lunch på tonfisk med tillbehör.

IMG_9476

Och på vägen hem fick vi med oss glass! På sojagrädde och jordgubbar. MUMS!

IMG_9484

Jag hade klätt mig i kärlekens färg dagen till ära, hehe.

Klänning (ny!) från Zara, flats (nya!) från Chloé, solglasögon från Celine, väska från Stella McCartney och halsband från Jane Koenig

IMG_9490

Efter några timmars kontorsjobb promenerade jag över till Gina Tricot för deras sommar-aw!

IMG_9492

Där bjöds det på skratt, jordgubbstårta, bubbel och bär.

IMG_9506

Men jag stannade bara en kort stund för sedan skulle jag möta upp D för att promenera till kvällens middagsdestination – Lilla EgoVästmannagatan!

IMG_9495

Till förrätt åt jag en pilgrimsmussla med ostron, dill, jalapeno, västerbottenost och potatis tillagade på olika sätt. Den var helt otrolig? Smällde fan av.

IMG_9497

D tog deras kalvtartar med rabarber, wasabi och ärtor. Fem poäng även denna.

IMG_9503

Till varmrätt tog jag hälleflundra med citronskum, sparris, hollandaisesås och någon avokadokompott.

IMG_9510

D tog lammrygg med ramslök och toppmurkla. Hela middagen rakt igenom var verkligen fem av fem poäng. Så roliga smaker, vackra upplägg och härliga kombinationer. En smakfest för min mun. Stället i sig är enkelt, man sitter väldigt nära varandra och jag skulle inte direkt kalla det för romantiskt, men maten levererar. Rekommenderas varmt om ni vill lyxa till det!

  1. Jag älskar din blogg. När jag läser den får jag samma känsla som när jag ser en gammal film, typ Breakfast at Tiffanys. Att allt är väldigt vackert, men väldigt ärligt samtidigt.

  2. Hej Michaela,
    Jag älskar dina WHAT?!?! skor från Asos och tänkte beställa dem men undrar om du har möjlighet att berätta hur de är i storleken?! Jag ligger mellan 39 och 40 och undrar vilka jag bör välja!

    Kram och tack för all underbar inspiration!

  3. Hej Michaela! Brukar inte kommentera hos dig så ofta, men följt dig sedan rar-tiden. Men var tvungen nu. Min kille & jag firade åtta år häromdagen och åt nu i veckan exakt samma meny som er på Lilla Ego. Jag tog exakt samma som D och min pojkvän exakt samma som dig. Så sjukt, haha! Det verkar som ni också haft en underbar middag! Allt gott till er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi