Midsommarhelgen

IMG_9712

Min midsommarhelg började med gröt till frukost på midsommarafton. Det var regn i luften så gröt kändes just då som en bra frukost.

IMG_9716

Men sen blev det varmare och dags att göra sig i ordning! Jag provade seriöst h e l a min garderob, ingenting kändes bra på.

Shortsdress från Dry Lake!

IMG_9728

Till slut blev det i alla fall denna midsommarutstyrsel!

IMG_9720

Klänning från Zara och skor från Chloé

IMG_9726

Vi firade som sagt midsommarafton hos D’s föräldrar där vi åt en massa mat (som jag glömde fota…), umgicks och åt glass hela dagen. När kvällen kom promenerade vi hem för att se en film och äta chips. Glömde helt av att fota under dagen men så blir det ibland.

IMG_9732

I lördags vaknade vi pigga och taggade på den tropiska hettan som hade slagit till. Stockholm visade sig från sin bästa sida med 29 grader (!) så vi tog oss ut på en morgon-powerwalk.

Träningskläder och skor från Nike

IMG_9739

När vi kom hem gjorde jag acaibowls till frukost.

IMG_9746

Som vi åt på balkongen i solen!

IMG_9747

Sen var det dags att göra sig i ordning för lunch…

IMG_9751

… på Oaxen Slip med Carro och Morris! Vi åt bland annat friterad torsk och rädisor med jungfrusmör och havssalt till lemonad-drinkar som de gör på hemmagjord lemonad. Så gott.

IMG_9788

Sen åt jag korv med lök och potatis, en favvorätt, och drack veteöl till det.

IMG_9755

D åt torsk med sparris och Carro åt deras friterade gös med ägghalvor, gräddfil och salladsbädd. Allt var mycket gott och trevligt.

IMG_9769

Promenerade hem längst vattnet sen. Älskar att Morris alltid vill vara med när jag ska ta bild haha.

Klänning från Zara, skor från Flattered (adlink!)

IMG_9775

När vi kom hem gjorde vi fördrinkar på rosa lemonad, massa is, vodka och frusna hallon. Mums!

IMG_9780

Och så åt vi denna 90-tals klassiker till middag – lövbiff med pommes och pepparrot.

IMG_9786

Morgonen efter var det söndag och rostade mackor + chokladmjölk till frukost <33!!

IMG_9791

Jag låg i sängen hela dagen och kollade på OITNB medan D kollade EM-matcher. Perfekt upplägg på söndagsaktivitet om ni frågar mig.

Never mind den stökiga bilden haha… på fredag målar vi om!

IMG_9790

Till sen lunch åt vi en annan 90-tals klassiker för mig – tunnbrödsrullen! HUR GOTT ÄR DET INTE!!!

IMG_9797

Sen monterade vi upp vår nya byrå från Confident Living/Bloomingville (adlink!) i arbetsrummet. Snart målas det om här också! Ska visa byrån sen också, glömde fota den. Kanske för att jag var lite stressad, jag är nämligen inte så bra på att läsa av bruksanvisningar så gjorde fel cirka fyra gånger vilket innebar fyra gånger så mycket jobb för D (jag skulle liksom göra ”förarbetet” men gjorde fel varje gång)… tror han var lagom trött på mig haha. Tur att jag är så snäll och bra i övrigt!

Vi åt rester till middag vid halv tio på kvällen och så var den helgen över. En riktigt lugn sommarhelg vilket var skönt, speciellt att få ta igen ordentligt med tid med varandra. Nu är jag redo för att hänga med vänner i veckan!

  1. Hej! Måste bara säga att sen när du började satsa enbart på bloggen så är det att sådant lyft! Tyckte det va lite konstigt där i början att sluta på ett bra jobb för en blogg (du vet sånt som vi ickeförstående på bloggvärlden tänker) men förstår så ditt beslut! Så himla härligt och annorlunda att klicka in gå varje dag. Stor kram!

  2. när jag tänker efter så är du faktiskt lite lik Taylor Schilling från Orange is the new black. Eller vad tycker du själv? någon sorts likhet finns där :). Vem är din favvokaraktär i serien?

    kram

    1. Åh tack! Tar det som en komplimang, hon är ju underbar. Jag gillar Daya, Boo och Maritza!!! <333

  3. När köpte du den blå-randiga klänningen från zara? Vill verkligen ha men hittar den inte online 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi