Färdigt resultat: Sovrum och arbetsrum

Jag tog bilder på sovrummet och arbetsrummet som vi målade för ett par veckor sedan direkt efter men har glömt publicera dem, så därför kommer de här. Blev så himla nöjd med slutresultatet!

Sovrummet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag försökte fånga färgen med rättvisa men den ändrar skepnad beroende på väder och tid på dygnet, vilket jag älskar. Det är den perfekta blåa färgen, jag är så nöjd med den!

Vi ska komplettera sovrummet med nya gardiner, någon fin fåtölj eller stol och tavlor men sen är vi i stort sett klara. Och! Självklart ska jag måla tv-listen, vet inte varför målarna inte gjorde det. Men de slängde min pensel och jag hann inte köpa en ny innan semestern… Jaja, inte hela världen 😉

IMG_9672

Av färgerna vi valde mellan blev det nummer fem till slut (nedre raden till höger alltså!). Den kommer från Nordsjö och har färgkod S3020-B10G, vi tog den i extra matt.

Arbetsrummet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var omöjligt för mig att göra färgen rättvis i arbetsrummet, ska försöka igen när vi har bättre belysning där inne. Det blev i alla fall hur bra som helst. Nu ska vi få upp tavlor, köpa en mysig fåtölj till ena hörnet samt någon fin golvlampa och sen är vi klara där inne också.

IMG_9676

Av de vi valde mellan blev det nummer tre till slut, som de flesta av er röstade på! Den kommer också från Nordsjö, i extra matt, och har färgkod S1510-Y80R.

  1. Men wow SÅ fint! Ert hem är så mysigt och personligt, inspireras alltid av dina blogginlägg om inredning. Kram

  2. Superfint! Så himla komiskt, vi har också gjort om vårt sovrum och har en färg som ser ut att vara nästan exakt samma som eran på väggarna, och idag fick vi vår säng, vilken också är nästan identisk (tyvärr är inte vår en CarpeDiem). Pricken över i:et är de vita gardinerna!

  3. alltså GUD så himla snyggt michaela!! älskar färgen också! känns unik ju, till skillnad från alla helvita rum man ser nu förtiden (typ mitt rum haha)
    VERKLIGEN så fint.

  4. Verkligen superfint! Vart kommer er ”garderob” ifrån som är runt dörren? Så himla snyggt och smart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi