100 mål och Aldrig Ensam

Så peppigt att ni också blev inspirerade till egna listor för hösten eller framtiden av inläggen nedan! Jag älskar att läsa andras listor så förstår er. Funderar på att göra en lista med 100 mål som Bella gjorde, tyckte den var så rolig att läsa och vore utmanande att göra en egen!

IMG_0926

Jaja, idag är jag i alla fall back in business för jobb! Mötesmaraton stod på schemat och förutom lite kramp i magen samt uttorkad som tusan så gick det utmärkt.

IMG_0920

Började dagen med en mysig frukost med DanniNybrogatan 38. Jag åt en avokadomacka och drack en smoothie med färska bär.

IMG_0923

Mitt lunchmöte var med Charlie som driver Aldrig Ensam!

IMG_0927

Vi sågs på The Curman LoungeSturebadet för att äta lunch och prata om ångest och psykisk ohälsa hos unga. En mycket givande timme. Aldrig Ensam hade nästan tre miljoner besökare i förra veckan vilket säger mycket om hur stort behovet faktiskt är där ute av att prata om ångest och psykisk ohälsa. I Facebook-gruppen diskuteras det med över 80 000 likes och miljontals besökare varje vecka, in och kika!

  1. Jaaaa! Gör en sån lista!
    Jag gjorde en och kom upp till 47. Där tog det stopp! Skrev ut den och gömde i min dagbok – för att fylla på i framtiden!

  2. Hade varit jättekul att få läsa din lista Michaela, du är en stor inspiration för mig!

    Något du inspirerat mig till att göra är att starta min egen blogg, som heter Pluggurun där jag kommer publicera alla mina bästa tips som jag använde mig av i skolan för att få höga betyg! Kolla gärna in den senare när skolan startar igång, kram 🙂 <3
    Devote.se/pluggurun

  3. Jaaaa! Hade så gärna läst din 100 mål lista! Du är min favvobloggare och har alltid varit <3 du känns real på något sätt ingen annan lyckats med.

  4. Om du gillar listor borde du kolla in ’The 52 List Project’ – tror att det kan vara något för dig. 🙂 En bok med en lista för varje vecka under året, listor om allt möjligt. Ska själv införskaffa en tänkte jag. Tips!

  5. Hej Michaela!

    För något år sedan la du upp ett inlägg om din hy. Att den inte var perfekt. Du la upp en bild på din kind och beskrev i ett annat inlägg vilka hudvårdsprodukter du använder, jag kommer ihåg att även mina hudproblem började då och att jag var så tacksam för dom inläggen.
    Min hud är fortfarande illa. Jag har alltid små röda prickar på kinden och på käkpartiet. Det har gått så långt nu att jag inte vill se mig själv i spegeln, att jag känner mig som ett monster. Imorse vaknade jag och kände mig så ful och äcklig. Jag är rädd om min hy för jag vill inte förstöra den mer.

    Har du några bra och snälla tips mot en hud som man hatar? Produkter? Hur man kan acceptera den?

    PS. Du är bäst!

    Kram Linn!

    1. Linn!
      Från en som inte är Michaela men som känner igen sig mer än väl….
      gå till en hudläkare och be om lämplig medicin! Finns både antibiotika och starkare grejer såsom roaccutan – när inget annat hjälper (som jag äter nu).
      Ibland spelar inga hudvårdsprodukter i världen någon roll, utan bara invärtes behandling hjälper och då måste man agera kraftigt för att man ska slippa känna så som du gör! Det tar så fruktansvärt mycket energi att känna sig ful och äcklig hela tiden.

      Det finns hjälp att få!
      Hoppas det reder ut sig för dig <3

    2. Hej! Hade jättemycket acne när jag var yngre, typ när jag var 14-20 år. Testat hudvård och medicin, medicin hjälpte en del. Men när jag började äta p-piller så blev faktiskt huden bra, så det kan du prata med hudläkare om. jag äter yasmin som har massor med biverkningar så det måste man tänka på. Fast jag mådde aldrig så dåligt av acnen, brukade istället tänka på de som har det värre typ hade en klasskompis som saknade en arm eller någon som sitter i rullstol eller barn som lever i krig och sånt, och då kände jag mig dum som gnällde på lite finnar. Hoppas du hittar något som funkar för dig!

    3. Jag har också haft dessa problem. Åt Yasmin ett tag och det hjälpte mycket men vill helst undvika hormoner/mediciner om jag kan. Hudvårdsmärket Elisabeth Arden PRO (i kombination med stresshantering) har verkligen varit räddningen för mig. Lite dyra men så himla bra!

  6. Älskar att läsa sådana listor! Älskar också inlägg om vardagen, små listor och när du skriver om ditt skrivande och jobb. Typ vardagen bakom luncherna osv.

    1. Det är en allmän bok om ångest skriven ur mitt perspektiv där jag även skriver om berättelser ur mitt liv 🙂

  7. Snälla gör och dela med dig av en sådan lista! Älskade Blondinbellas, så inspirerande att läsa! har också påbörjat en egen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi