Topplistan på Adlibris

Men åh så bra start på fredagen det här blev då! Var inne på Adlibris för att jag skulle klicka hem en bok som en av er läsare tipsade om (mer om den sen!) och när jag gick in så såg jag att jag låg på plats fyra på deras topplista över mest sålda böcker. Hallå! Er förtjänst ju! Ni måste varit ett gäng som klickade hem den igår efter ”Frågor med Forni”.

TACK!!!

Blev glad som ett barn av att se boken där.

Topplista Adlibris

Idag är det fredag, solen skiner och jag jobbar hemifrån. Ska ta mig ut på en liten förmiddagspromenad snart och ikväll vankas tjejmiddag!

  1. NYC väntar för mig med, nu i september!! Så himla taggad. En klassiker för oss är en lunch på en italiensk resturang, cipriania, sist vi va där traska kim k in,, spänning i vardagen helt enkelt, KRAM

  2. Är du orolig för din pojkväns svensexa när det är dags att gifta sig? Tänker med strippor o liknande..

  3. Jag har funderat lite på att du skrev att du ’börjar bli feminist’ eller nåt liknande. Det är ju som att säga ’jag börjar tycka att det ska vara jämställt mellan könen’.
    Och nu kommer jag säkert få kommentarer om att feminism är manshat men det är det ju inte och det är ju risken när man inte är påläst. Det finns alltid extrema människor som drar saker till en gräns, men det är ju inte vad det står för egentligen. Det är ju som att säga att alla invandrare är kriminella för att ett fåtal är det, eller att alla muslimer skulle vara med i IS.

    1. Hej Linnea,

      Jag tror du missförstod min kommentar – i min värld är det självklart att vara feminist, både som man och kvinna, och jag har varit en stolt sådan sedan länge 🙂

      Kram!

  4. Hej! jag vet inte om det är jaG som har missat inlägget men skulle det inte komma ett inlägg med vad som låg i lv påsen som du fick av din kille i födelsedag? Man blev ju jättenyfiken!

    1. Jag har inte bestämt om jag ska byta till en annan färg eller så än så avvaktar lite 🙂 Det kommer så fort jag har bestämt mig. Puss!

  5. Åh vad jag ser fram emot att läsa din nya bok! Men måste be någon snäll vän i Sverige köpa den åt mig och skicka ned, verkar inte som Adlibris skickar till Malta 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi