HAIRSTYLE

Efter tre år av sparande till långt hår börjar jag äntligen komma ner till den där långa manen jag har längtat efter. Max ett år till sen är jag i hamn med ett riktigt långt superhår hehe.

Men (!) shit vad jobbigt det är med långt hår. Hatälskar det. Känner mig mycket fräschare i kortare hår (hår är ju ändå rätt äckligt haha) men lite sexigare i långt hår. Hmm… kör nog långt i något år till men sen åker det av, troligtvis för alltid.

Det här är den perfekta längden av alla längder jag har haft:

fc6a73f7097a5f5947a284bafaa0204d-518x600

”The Lob” som den kallas eller en lång page. Enkel att styla men funkar att sätta upp också. Hittade en artikel på Career girl daily med fyra heta frisyrer. Det här var min favvo men fram tills att jag klipper av allt igen kör jag på denna i höst:

4cda0934be1400fdd8a253068f0e1c05

Slarvig knut går alltid hem. Och det blonda håret behåller jag.

P.s! Fastnade med annat så hann inte skriva Min helg i bilder idag, det kommer imorgon istället! x

  1. Jag gillar loben så himla mycket. Den känns liksom alltid fin, trots väldigt enkel. Och det är dessutom så himla skönt att både ha rätt korta längder men ändå tillräckligt för att kunna knyta upp det.

  2. Förstår dig, en kort frisyr verkar så skönt. Har väldigt långt, tjockt hår. Det är känns varken fräscht eller lätt att sköta, bara trassligt. Men imorgon klipper jag mig! I för sig bara fem-sex cm så kommer fortfarande ha långt hår, men det blir ändå en lättnad. Längtar verkligen att få lägga mig ner i frisörstolen och få håret tvättat, fönat och klippt – bra känsla!

  3. Hej! Snälla snälla, kan du inte skriva lite om svartsjuka? Jag har såklart köpt din bok och ÄLSKAR den, men jag vill ha mer. Jag är helt jävla sjuk i huvudet, är helt totalt besatt av min pojkväns ex. De var tillsammans länge, vi har setts i snart ett år nu, bor ihop och så, men det enda jag kan tänka på är henne. Om han var mer kär i henne, om han skulle välja henne framför mig, om familjen föredrog henne OSV. Mina jävla tankar tar aldrig slut. Blir så ledsen bara av tanken att allt kul vi gör tillsammans, allt mysigt och så, har han liksom gjort med henne förut. Jag är så rädd att han är med mig för att han inte fick leva med henne. Vill inte vara ett andrahandsval. Kände inte såhär från början, och han gör ingenting för att jag ska känna så. Han är världens finaste och gulligaste mot mig, men ändå finns dessa tankar i mitt huvud..

    Kram och tack för att du delar med dig av ditt liv <3

    1. Jag har också en tendens att tänka sånna jämförande tankar när jag dejtar en kille. Man får helt enkelt bestämma sig, ska man fortsätta fokusera på andra eller på sig själv och sin kille? Försök istället glädjas åt att han haft en fin relation innan dig som han kunnat ”träna” på, positiva erfarenheter tar han med sig till dig, och sånt som var dåligt har han lärt sig en läxa av. Vad familjen tycker är oviktigt. Är du bara en kärleksfull flickvän mot din kille så kommer de vara lyckliga för hans skull. Du måste inse att du är fantastisk annars hade han inte valt dig. Det är så lätt att nedvärdera sig själv och inte inse vad andra ser. Tror det bottnar i osäkerhet på dig själv, snarare än att exet var si och så. Det handlar helt och hållet om dig! Jag tycker du ska prata med någon professionell som kan hjälpa dig vidare!

  4. Haha jag är precis likadan, har haft långt hår hela mitt liv men fick ett ryck för några år sedan och kapade av hälften. Trivdes så bra och hade bästa frisören ever (Therese på Bangs) när vi fortfarande bodde i Sverige. Här på Malta är det väldigt billigt att klippa sig (från €8 beroende på vart man går) men kvalitén är också därefter. Jag har hittat en kille som är ok men jag vågar inte klippa någon ”riktig” frisyr så blir bara jämt hela vägen runt vilken är sådär kul men för en fegis som mig får det duga… Ditt hår är alltid så snyggt och du passar bra som blond!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi