Vlog: Högläsning ur ”Jag är inte perfekt, tyvärr”

God morgon söndag!

Regnet smattrar på fönsterrutorna och jag hoppas att ni ligger under en mysig filt med tända ljus runt omkring er. Här kommer en ny vlog, denna gång så högläser jag ur ”Jag är inte perfekt, tyvärr”. Första gången jag ger ett utdrag ur boken här i bloggen! Jag hoppas att ni tycker om det.

Köp boken här om ni vill!

  1. Så jäkla bra, Michaela. Har tänkt på detta många gånger, det här med att man ska vara ”allt, men inte för mycket av allt.” Fin, fin text och trevligt att höra dig läsa från boken!

  2. Fina Michaela. Du är en så stor förebild för mig, inom både kärlek och jobb.
    Jag har nyss fått mitt hjärta krossat, samtidigt som jag fått en ny cool tjänst på jobb (med titel på engelska).
    Det är svårt att kombinera dessa två. Som det känns just nu så kan jag inte vara lycklig. Jag har en fysisk smärta i mitt bröst som jag inte vet hur jag ska bli av med. Det känns som att mitt hjärta är sönder, på riktigt. Samtidigt vill jag vara glad för den utvecklingen i karriären som jag får lov att göra. Som jag borde vara glad för. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra, var jag ska ta vägen. Jag känner mig aldrig tillräcklig.

    Jag får nog köpa din nya bok och lägga lite av prestationsångesten på hyllan ett tag.

  3. Jag läser faktiskt din bok just nu och jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag köpte den. SÅ himla rätt och huvudet på spiken. Blir så inspirerad av din bok och känner att jag också kan minsann! Bra jobbat 🙂

  4. Hej! Kan du snälla göra ett längre inlägg där du skriver ett brev till ditt 15-åriga jag, tonårsjag helt enkelt? Det hade varit så intressant. Har länge velat det.
    Kram

  5. Så bra!! Det är så skönt att du tar upp sånt här i din bok, så att man förstår att man inte kan vara någon övermänniska och hinna med allt. Vara den där perfekta personen som andra, men kanske främst man själv, förväntar sig och strävar efter att man ska vara. Du är otroligt både modig och stark som pratar om ämnet och tar upp dina egna erfarenheter. Du inspirerar verkligen oss andra tack för det!!

  6. Så fint. Älskar din bok och skulle bli så glad om du läste upp fler delar. Du är en stor inspiration!

  7. Verkar toppen! Kommer den ut som e-bok också? Bor utomlands och blir krångligt att beställa en fysisk kopia 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi