En dag i tio bilder

michaela-forni-businesspodden

Här kommer tio bilder från min onsdag! På morgonen träffade jag tre stycken företag som skulle pitcha till mig. Jag är ju affärsängel i Businesspodden för den som missat (läs mer här).

michaela-forni-sally-voltaire

På lunchen tog jag med mig mat från Sally Voltaire upp till mammas kontor och åt med henne.

img_3112.jpg

Efter några timmar på kontoret så tog jag mig ut i snön igen…

img_3115.jpg

… för bubbel och chark med Sofie! Tiden bara flög iväg, var helt fylld av energi och babblade på som aldrig förr.

michaela-forni-vinterjacka-acne

Det är väl inte bara jag som tycker om det här vädret? Det är så vackert ute så man tappar ju hakan! Självklart är det hemskt med de olyckor som sker, men annars välkomnar jag vintern. Det glittrar om stan.

Min vinterjacka är från Acne och min mössa från Gina Tricot om någon undrar!

img_3121.jpg

Efter vår aw bestämde jag mig för att promenera upp till Lärkstan där Jossan skulle hålla i ett event tillsammans med Lee. Det var en underbar promenad, även om det tog dubbelt så lång tid som vanligt och min mobil dog av kylan.

img_3123.jpg

Där åt vi hawaiian poké bowl som är nya trendrätten just nu i Stockholm i alla fall. Har ni testat? Riktigt gott. Undrar om man äter det på Hawaii? Jag åker ju dit om två veckor, så vi får se!

img_3125.jpg

Till efterrätt blev det cupcakes samtidigt som vi klämde på nästa säsong och pratade om jeansrumpor.

img_3135.jpg

Okej här kommer två bonusbilder från i torsdags, när jag passade Chloé ett par timmar efter min yoga.

img_3140.jpg

När hon somnade såhär och höll sin lilla hand på min bröstkorg samtidigt som hon klappade mig på ryggen med andra handen, i sömnen, då smälte hjärtat. Tycker så mycket om henne och det är så KUL att följa hennes utveckling!

  1. Du lyckades göra den där snö-kaosdagen jäkligt fin måste jag säga! och hallååå så härligt med hawaii, supervackert där!

  2. Hej Michaela! Jag skulle så gärna vilja ha ditt (eller någon annan i kommentarsfältet :)) tips gällande ett klassiskt dilemma. Det är nämligen såhär, en kille på mitt gym är SKITSNYGG och dessutom har vi matchat på tinder (haha!). Vi brukar vara på gymmet samma tider ofta och, jag vet inte, vad gäller mig så råkar mitt beteende bli lite ”ignorant” och hans verkar vara detsamma (givetvis kan det vara så att han heller inte bryr sig alls). MEN någon typ av ice breaker hade varit välbehövligt, dessutom verkar han vara en social kille som ändå pratar med många på gymmet. Jag vill inte skriva på tinder men hur kan jag tänka för att åtminstone verka lite intresserad istället för ignorant??? Få igång en konversation?? Tips någon!??!

    1. kan inte låta bli att lägga mig i!! bästa tipset: be om hjälp/råd med någon övning. Alla älskar att få känna sig duktiga. Tyyyp ”vet du exakt hur denna funkar? för mig tar den i låret men verkar som det ska vara i vaden?” eller ”vet du om det är normalt att det stramar i höften när man kör den här?”. eller kanske ”är du klar med denna maskinen?” om du inte vill verka *hjälplös* 🙂 OBS! jag är cirka aldrig på ett gym så detta kanske är sjuuukt fjantiga grejer att säga men det funkade för 10 år sedan när jag tränade. haha. good luck <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi