Boksignering på fredag i Stockholm och inställd boksignering på lördag i Malmö

Kära vänner,

Här kommer två viktiga notiser om helgen och mina boksigneringar:

★ På fredag bjuder jag in till boksamtal och signering på Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Jag kommer att bli intervjuad på en liten scen om ångest och mina tankar kring det och sedan är det signering och samtal med er. Så kom! Det blir mysigt och intimt. Det här är första signeringen där jag samtalar lite på scenen också, så det blir extra härligt. Ser fram emot att träffa er där!

★ På lördag skulle jag egentligen signerat böcker i MalmöEmporia, men tyvärr har den signeringen blivit inställd. Jag är så glad att jag ändå hann komma en sväng till Malmö tidigare i höstas, men är så ledsen att det inte blir av denna gång. Förhoppningsvis kan jag komma någon annan gång snart! Om ni i Malmö ändå vill ha en signerad upplaga inför jul så hinner ni beställa ett signerat exemplar här (klick!), jag var förbi förlaget och signerade några extra eftersom det blev inställt.

475a8910

  1. Åh vad tråkigt att Malmö blev inställt, sett fram emot de och t.om köpt en present till dig som tack för en magisk bok. Har t.om din bok som inredningsdetalj hemma 😍 Men de kommer säkert fler tillfällen! Tack Michaela för en underbar bok, och fortsätt som du gör – med allt. För du är fantamig underbar!

  2. Ååå- så synd. Hade sett framemot att träffa dej!
    Men det kommer nog fler tillfällen!
    Ha det bra!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi