När jag vill komma hem till en välfylld kyl.

I samarbete med Mathem

7a1a0444

7a1a0449

7a1a0452

7a1a0463

7a1a0472

Men okej, hur smidigt var det inte när jag skulle hem från Hawaii och klickade hem en full kyl via Mathems app? Jag är så himla glad över att jobba med Mathem för de fortsätter hela tiden att överraska mig positivt. I söndags var jag på Hawaii men kunde ändå klicka hem mina favoritgrejer som levererades hem till dörren lagom till i morse när det var dags för frukost. Jag hade längtat extra mycket efter knäckebröd med avokado, min mandelmjölk och perfekt kokta ägg. Frukost alltså, det är livet.

Anyway, ladda ner Mathems app pronto i appstore! Sök bara på Mathem. Snacka om att förenkla hemkomsten, varenda barnfamilj borde ju använda det här.

Nu ska jag krypa ner i soffan och göra mig redo för en hemmakväll, herregud så skönt det ska bli.

P.s! Ange koden ”FORNIFRI” i kassan så bjuder Mathem på frakten! Gäller för er nya kunder <3
P.s 2! Ser ni hur brun jag blivit? Jag har typ aldrig varit såhär brun i hela mitt liv haha, är inte van vid att vara så mycket i solen som under denna resa men vi har hittat på massa saker så det har fallit sig naturligt. Blir helt chockad när jag ser mig själv i spegeln haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi