Den perfekta vita skjortan

img_3975

img_3974

img_3973

Skjorta, örhängen och byxor – H&M

Ni vet den där känslan som i stort sett aldrig inträffar? Den där man av ren slump går förbi en skjorta som hänger planlöst omkring på en galge, bestämmer sig för att prova den bara för att man är uttråkad och inser i provrummet att man har hittat den perfekta skjortan för 150kr (halva priset!!!). När händer ens det? Ibland har man tur i sin shopping alltså. Fyndade denna skjorta på H&MHawaii och oj så glad jag är för den sitter perfekt. Tack för det lilla shoppingguden!

  1. Åh den var verkligen jättefin faktiskt, skjortan alltså! Jag ville ha en vit blus från Lindex men den verkar vara slut så kanske det får bli denna från HM istället. 🙂 Bra tips

  2. Hej mici, gör du upp en egen budget? Iså fall, har nu någon summa uppsatt för hur mycket du kan shoppa, äta ute osv, i månaden (i snitt)? Tycker du shoppar väldigt mycket och gör både exklusiva och budgetinköp ofta, och jag undrar hur du får det att gå ihop? Du verkar framgångsrik, både karriärsmässigt och ekonomisk men har du hela din vuxna ålder varit ekonomiskt oberoende/haft stadig inkomst?! Vore intressant med ett inlägg om pengar om du inte tycker det är för privat att skriva om.
    Ska nämligen ha som nyårslöfte att hålla bättre ordning på min ekonomi, så jag behöver alla föredömliga ord jag kan få:) kram!

    Kram

  3. Den var verkligen helt perfekt! Vilket av H&Ms märken? Måste leta och se om den finns kvar i Sverige eller på nätet. <3

  4. Denna skjorta finns i massa färger och hm har den året runt:) är från konceptet Modern Classic på H&M och bör finnas på de första (vågar nästan säga alla) H&M och kostar 249kr!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi