WEEKLY PLANS

Alltså… MÅNDAG!!! Det är heeelt galet vilken pepp jag vaknade med denna morgon. När klockan ringde 07.00 gick jag upp direkt utan att snooza. Vet inte hur det är med er men det är inte en vanlig grej en måndag hemma hos Casa Forni kan jag tala om. Wow! Vilken underbar känsla. Läste hos Petra i morse att hon vaknade med samma energi, kanske är det den oregelbundna livsstilen senaste veckorna som bidragit till denna pepp. Det roligaste med att ha ett varierande liv är att en ständigt får längta och uppskatta delar av sin vardag. Idag vaknar jag till en vanlig jobb-måndag och jag hade inte bytt ut denna dag mot något i världen. Sitter på kontoret just nu med Så mycket bättre-listan spelandes på högsta volym, med tända doftljus och nystädat.

Jaja, hoppas att jag kan överföra lite positiv energi till er som vaknade på fel sida idag <3

Nu tittar vi på veckan!

Måndag: Kontorsmåndag. Ska hjälpa Petra att fota en kampanj, skriva utkast till två samarbeten, beta av mejlen, sånt där vanligt som jag alltid gör på kontoret. På lunchen ska jag fixa mina fransar hos Ida och sen har jag ett par möten på eftermiddagen. Tänkte gå och yoga vid fem sen hem och måndagsmysa.
Tisdag: Lucia! Denna dag är helt tillägnad min farmor, farfar och faster som åker hem på onsdag. Vi ska gå på Skansens julmarknad och umgås.
Onsdag: Jag har åtta möten på rad på onsdag, hehe, lite mycket kanske. Ville inte boka in massa möten den här veckan eftersom jag har haft finbesök från Italien och ville verkligen prioritera tid med dem, men på onsdag åker de hem och jag bockar av en massa roliga möten. Vid fem ska jag på en jul-aw hos Gina Tricot och sen är jag hembjuden till en vän på julmiddag!
Torsdag: På torsdag kommer äntligen vår nya diskmaskin. Bästa på hela månaden haha. Så jag jobbar hemifrån på förmiddagen och sen har jag möte med min redaktör på eftermiddagen, vi ska gå igenom första kvartalet med boken och titta på hur vi ska jobba i framtiden med eventuell pocket, ljudbok etc. Boken har sålt långt mycket mer än vad vi estimerade för den här perioden så jag är GALET glad. Efter jobbet ska jag på manikyr hos min älskade Emilia och sen julbord och drinkar med mina älskade kontorskollegor, helt klart veckans höjdpunkt!
Fredag: Här räknar jag med att kanske vara något trött, hehe, så jag har inga möten inbokade. Tänkte jobba undan på kontoret och ta helg tidigt.

Åh vad jag ser fram emot den här veckan! Nu kör vi!

img_4048.jpg

  1. Hej Michaela,

    Jag har en fråga till dig som kanske passar in till Frågor med Forni. Jag undrar hur du bäst förbereder dig inför en presentation? T.ex. under din bokrelease när du skulle läsa högt inför publik, hur kändes det? Jag får alltid en sådan fruktansvärd ångest. Det är som ett väldigt stort adrenalinpåslag; jag kan inte andas, hackar fram ord, händerna blir svettiga och skakiga och jag känner mig bortgjord och skäms någon fruktansvärt. Det har gått så långt så att jag inte går på mina seminarier i skolan för att jag är rädd för att få svara på frågor etc. HUR gör man för att komma över denna fobi?

    Tack för att du är du!
    Kram

  2. Så skönt att du vaknat med pepp idag 🙂 Det gjorde inte precis jag, skulle till tandregleringen tidigt på morgonen eftersom en del av tandställningen lossnat.. Hemskt 🙁 Men jag möttes av en gullig tandläkare som vände min dag. Hon var dessutom extra snäll som inte bara gjorde det nödvändigaste utan tog sig tid att rätta till hela tandställningen, trots att det egentligen inte fanns tid för mig den dagen alls. Så jag gick hem, tog en dusch och sitter nu med lunchen och ska sedan leta reda på ett lussebulle-recept för imorgon! TACK alla snälla tandläkare som ser än och är gulliga när man egentligen bara vill springa därifrån, haha. <3

  3. Hej hej Michaela! Som ovan nämnt så har Skansen bara julmarknad på helgerna tyvärr, men i Gamla stan finns det lite att titta på även på vardagar. Hoppas ni får det mysigt 🙂 Kram från en som följt dig i 10 år

  4. Fina Forni! Jag har en fråga till nästa frågeinlägg. Jag är som du en högkänslig person som har nära till tårarna. Jag undrar hur det går för sig med lösfransar? Vill så gärna ha det men är rädd att jag skall gråta bort dem på ett kick 🙄 Tack för en härlig blogg! ❤

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi