Från vardag till fest

I samarbete med NA-KD

Förra månadens samarbete med NA-KD visade sig vara väldigt lyckat och ni läsare shoppade en hel del på rabattkoden (kul!) så vi kör ett till race nu inför jul! Här kommer ett gäng superfina kläder och längre ner hittar ni rabattkoden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linne HÄR
Byxor HÄR
Cardigan HÄR

Såhär såg jag ut i torsdags när jag jobbade hela dagen och sedan gick direkt på julfest! Jag har byxorna i svart också och my god alltså, skönaste byxorna på jorden. Älskar när man kan vara fin och skön samtidigt. Den här färgen är ju dessutom magisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kappa HÄR

Den här kappan föll jag för direkt när jag hittade den på sajten. Älskar det bruna och beiga som möts. Har faktiskt stylat den, förutom i torsdags då, precis som modellen på hemsidan är stylad med blåjeans och vit skjorta. Himla fräscht och fint tycker jag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klänning HÄR

Ni vet ju att jag är svag för den här typen av klänningar så när jag hittade denna var julaftons-outfiten löst på en sekund. Kanske den finaste klänningen du kan hitta till julafton, julfesten eller nyårsafton! Snygg att styla med en kort skinnjacka till våren sen också.

Om ni anger koden ”FORNI20” i kassan när ni betalar så får ni 20% rabatt på hela sortimentet hos na-kd.com! Hur fett! Koden gäller fram till julafton, alltså den 24:e december. Happy shopping!

  1. Hur mycket tjänar du på att vi läsare använder den koden? Borde inte du tacka oss som använder koden? Ger säkert bra klirr i kassan!

    1. Varför skulle jag göra det? Jag får betalt för inlägget inte för koden. Ni borde väl tacka mig som får 20% rabatt på massa fina kläder i sådana fall… förstår inte riktigt vad du vill få fram här förutom en sarkastisk ton 🙂 Kram!

  2. Men när byxorna är så där långa, blir dom inte blöta och förstörda på en gång då? Har sett tidiare att du ofta har för långa byxor 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi