Skönhetstips: Philosophy

img_3967.jpg

På Sephora i USA köpte jag med mig dessa två produkter från Philosophy, som är ett skönhetsmärke jag gillat länge. Jag älskar deras estetik på förpackningarna och dofterna i krämerna.

Den första produkten är en ansiktsspray, jag är nog närmast besatt av ansiktsspray generellt skulle jag tro. Har alltid en vattenspray i kylen som är kall om huden känns varm eller svullen, och sedan brukar jag ha en som mjukgör och doftar gott i badrumsskåpet. De är perfekta när man inte vill smörja in ansiktet men ändå vill fräscha till sig. Till exempel när jag kommer hem från jobbet och tvättar av mig sminket så sprayar jag denna efteråt.

Den andra produkten är deras anti wrinkle miracle eye cream som jag hoppas är världens bästa ögonkräm för att förhindra rynkor. Svårt att säga om en sådan här produkt är bra – det tar väl en sisådär fem-tio år innan man kan veta haha? Men den känns härlig mot huden, doftar gott och verkar snäll mot den känsliga huden runt ögonen, så so far so good.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi