Julklapptips – till honom

Inlägget innehåller adlinks.

Herregud, julen närmar sig med stormsteg, nu är den ju snart här? Julafton alltså. Ni var många som ville ha julklappstips till diverse män där ute (pappa, brorsa, pojkvän, kompis etc.) så jag satte ihop massa fina julklappstips till honom – i både budget och lyx som ni önskade! Blev så inspirerad så kom på vad jag skulle köpa till D också, perfekt hehe…

Budget:

julklappstips-man-001

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. R / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR

Lyx:

julklappstips-man-002

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR

    1. Upplevelseklappar är ju väldigt personliga så dem kan man säkert komma på själv utifrån vem klappen är till och vad hen gillar tänker jag 🙂 Kram!

  1. Hej!
    Behöver hjälp vet att du inte är frisör men vill minnas att jag läste nån gång i din blogg att du har ganska fett hårbotten. Lider av samma problem. Vad använder du? God jul och god fortsättning <3

  2. Tänker ge min pojkvän en korthållare bland annat, kanske från Louis Vuitton. Eftersom det inte finns så mycket kul här där vi bor får han vara med och välja istället. Bra tips!

  3. Något helt annat – jag var på IKEA igår och fick syn på ett sånt där ”badkarsbord” i trä som du skrev i nåt inlägg för ett tag sen att du önskade dig i julklapp. Haha kom att tänka på dig så fort jag såg det så tänkte tipsa om att det finns där iaf 🙂 Kanske redan någon som tipsat om IKEA men i så fall får du tipset igen helt enkelt. Kram på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi