Vegetariska julfrukost-tips

Efter förra veckans diskussion kring julmackan (läs här) så började jag leta efter andra alternativ till julfrukosten (och fick in en massa bra tips från er!). Jag hittade i alla fall fem smarriga frukosttips som är vegetariska och jul-inspirerade som jag tänkte dela med mig av.

Happy breakfast!

saffransgranola-evelinas-ekologiska

Evelinas ekologiska saffransgranola

Jag är helt inne på saffransgranola just nu – Gud så gott det låter. Ska testa att göra en plåt nu i dagarna.

1000w

Smoothie med julsmak

Smoothie med smak av pepparkaka och lingon – ett vinnande koncept! Testade den i morse och mmm så god.

saffranscones-716771

Saffransscones

Med ost eller marmelad, mums.

gingerbread-french-toast-with-cinnamon-honey-sauce-2

Gingerbread french toast

Om man vill slå på stora trumman till frukost, typ helgfrukost eller kanske på självaste julafton? Lär ju vara himmelskt gott med fattiga riddare som smakar pepparkaka!

  1. Vad kul att du lyfter vego!

    Michaela, har du möjlighet att lägga in bildkälla (exempelvis: ”recept och bild: bloggnamn”), så att kreatörerna som bidrar till ditt inlägg får cred? Bläddrar man bara igenom inlägget framgår det nu inte vem det är som är upphovsmakare, och det är inte ett schysst sätt att dela med sig av andras content, även om det görs med en länk. Det är superlätt att glömma bort, så tror absolut inte att du hade ont uppsåt eller så.

    Jag har börjat ta för vana att påpeka det när jag ser det här hos större bloggare, så det är absolut inget personligt. Det är för att få en proffsigare bloggbransch, där fler kan tjäna pengar på sitt hårda arbete.

    Tack för allt arbetet som du lägger ner på den här plattformen! Jag har följt dig i princip dagligen sen du gick på gymnasiet, och det är så fint att se att du fortfarande finns kvar och att du hela tiden utvecklas.

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi